Creeaza.com - informatii profesionale despre


Evidentiem nevoile sociale din educatie - Referate profesionale unice


Acasa » afaceri » afaceri
Plan de afacere - constructii - DESCRIEREA AFACERII

Plan de afacere - constructii - DESCRIEREA AFACERII
DESCRIEREA AFACERII

a.     Descrierea propriu-zisa a afacerii

Denumirea societatii comerciale este: SEC, conform Dovezii privind disponibilitatea firmei de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti , avand Codul unic de inregistrare: 675738 din 03.03.2004 si Numarul de ordine in registrul comertului J40/11374/2004.

Forma juridica a societatii comerciale este de societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile actului constitutiv.
Domeniul de activitate al firmei SEC S.R.L. este realizarea si comercializarea statiilor de betoane si a statiilor de sortare si spalare a agregatelor, precum si montarea acestora.

SEC pune la dispozitie statii de betoane cu capacitati diverse, toate asistate de calculator asigurand un dozaj perfect al componentelor pentru producerea betonului: sorturi, apa, cimet, aditivi, pigmenti, statii de sortare a agregatelor, concasoare de diferite tipuri si dimensiuni, pentru producerea pietrei concasate si utilaje pentru fabricat tuburi din beton. 

Afacerea se va lansa pe data de 1 Ianuarie 2008 la sediul administrativ al acesteia.

Societatea a izbutit sa se prezinte cu o oferta de lucrari si servicii la un nivel superior, intr-un mediu exogen dificil de afaceri, care s-a modificat in ultimii ani cu elanul marilor, dificilelor si greoaielor conditii ale lucrarilor.

SEC vine cu o oferta de tehnologie si o prestare de solutii complete pentru problemele constructiilor contemporane. Pentru acest motiv, un comandament de ingineri instruit ofera un sprijin tehnic responsabil la orice interesat.

'Perfectiunea nu este un fapt ci o obisnuinta' Aristotel.

Propunerea de mai sus reprezinta si intreaga filosofie a societatii. Intreprinderile romanesti reprezinta provocarea calitatii. Cu cat mai mult devine asadar acceptat ca inalta caliate a produsului si a serviciilor si conexiunea lor pentru satisfacerea clientului reprezinta cheia pentru supravietuirea oricarei intreprinderi. La fiecare dintre noi a devenit viabila aceasta noua cultura a managementului calitatii totale.

Politica firmai reprezinta satisfacerea asteptarilor clientilor sai in cadrul prevenirii greselilor la orice nivel al functiunilor intreprinderii, precum si continuarea imbunatatirii produselor si serviciilor acordate de aceasta.

b.    Descrierea produselor

Statii de betoane la cheie (proiectare si constructie) mobile sau fixe

Statii de sortare si spalare a agregatelor

Statii de sortare si spalare a agregatelor fixe si mobile;

Ciur vibrator si rotativ pentru statiile de sortare;

Benzi transportoare;

Detectori de metal si magneti pentru retinerea rezidurilor metalice, suport software pentru controlul si administrarea instalatiilor.

Instrumente de laborator

Statii pentru producerea mortarului (proiectare si constructie)

Statii de asfalt

Utilaje pentru prelucrare fierbeton

Sisteme de cantarire

Cantare electronice (mobile sau fixe) cu scale cuprinse intre 1-30 tone si multe alte echipamente si mijloace de cantarire.

Sisteme de reciclare a betonului

Firma pune la dispozitia clientului

Supravegherea,coordonarea si instalarea statiei de beton este realizata de catre o echipa alcatuita din doi ingineri tehnicieni;

Instruire de baza ;

Manualul tehnic de functionare a Statiei de Betoane in limba romana;

Transportul Statiei.

c. Locatia

S.C. SEC S.R.L. are sediul pe Sos., nr. 102, sector 2, , spatiul fiind inchiriat, cu o suprafata utila de 200 mp.

2.PLAN DE MARKETING


Reusita pentru satisfacerea clientului:

 1. Sa indeplinim indicatiile solicitate.
 2. Sa indeplinim prezentarea neconformitatilor.
 3. Sa imbunatatim continuu toate nivelele de functionare ale intreprinderii noastre, de la luarea comenzii pana la predare.
 4. Sa satisfacem solicitarile clientilor nostri peste asteptarile lor, cu aplicarea metodelor garantarii efective tintind pe cresterea satisfactiei acestora.
 5. Sa intelegem exact ceea ce doreste clientul si sa ii oferim aceasta imediat ce o solicita cu costul cel mai scazut.
 6. Sa ne conformam ritmului schimbarilor cand acestea se petrec in plan tehnologic, precum si la nivel politic si social.


Toate relatiile nostre sunt caracterizate de dedicare pentru valorile noastre comune:

Onestitate:
Comunicare sincera si deschisa. Credibilitate. Morala.

Respect:
Cu totii ne asumam responsabilitatea hotararilor noastre si consideram eurile noastre responsabile pentru solutionarea deplina a fiecarei probleme pe care ne asuma sa o rezolvam.

Incurajare:
Nu ezitam sa localizam probleme, chiar si daca acestea nu coincid raspunderii noastre si contribuim prompt la solutionarea lor. Cu totii recunoastem si incurajam schimbarea ca singurul drum catre progres.

Cunoastere:
In profunzimea cunoasterii fiecarei functiuni, majorari a capitalului nostru de cunoastere, initiativa in cunoastere.

Apreciere clientului:
Previziunea necesitatilor clientului, solutii inedite pentru avantaj concurential, colaborare calitativa cu clientii interni.

Obligare in fata obiectivelor:
Stabilirea limitelor obiectivelor clare (masuratori, acceptiuni, provocari, respectare termene, conformitati).
Invatam din greselile si din reusitele noastre. Ne punem obiective ridicate.


Imbunatatire continua:
Solicitare de noi modalitati de functionare. Nu ne relaxam cu reusita, Asumarea de pericole calculate, Organizare care invata.

Cum insa toate cele de mai sus pot sa devina practice:

Societatea a depus eforturi uriase in ultimii ani pentru o dezvoltare corecta si stiintifica organizatorica a ei in toate domeniile de functionare a ei.

Marketing strategic – au fost aplicate cele mai moderne instrumente:

 • Aplicarea modelului lui Henry Assael referitor la tabelul de analiza al consumatorilor a avut ca rezultat corecta fractionare a pietei.
 • Paralel sau intr-o analiza aprofundata a dimensiunilor si a tendintelor pietei si a ciclului de viata a fiecarui produs ca si a concurentei a oferit posibilitatea societatii sa dezvolte cel mai potrivit program de actiune, marketing mix, referitor la produs, disponibilitatea lui, pretul lui si promovarea lui.

Rezultatul acestei intregi clientele si nu a acestei apropieri de produse este ca societatea sa fie capabila sa ofere cele mai bune produse clientilor ei deoarece pur si simplu cunoaste necesitatile lor

Modele de organizare:

Aici societatea deviind de la toate formele de organizare obisnuite cum ar fi fata de produs, client sau impartire geografica etc care sunt folosite la saturatie in tara noastra aplica hibridul de structura organizatorica care constituie un amestec al tuturor celor de mai sus si se potriveste de fiecare data cu activitatile societatii. Aceasta structura permite influenta reciproca dintre lucratori incat sa fie atinse mai bine obiectivele.

Instrumentele de luare a hotararilor de afaceri:

Referitor la luarea hotararilor cu probleme complexe se utilizeaza metoda hotararilor complexe (arboricole), teoria probabilitatilor cand este necesar procentajul nesigurantei, cum ar fi pentru orientarea diverselor hotarari si a previziunilor se foloseste tehnica alternativa.

Natura intreprinderii:

Intre planurile directe ale intreprinderii se afla mutarea ei in proprietati mari particulare.

Functionarea intreprinderii:

 • Societatea aplicand metoda productiei Job shop reuseste sa produca produse cu indicatii speciale. Acest sistem ajuta ca productia sa fie organizata cu un astfel de mod incat multe sa devina multe lucrari distincte. Exista centrele distincte de activitati pentru intampinarea lucrarilor unice.
 • Utilizarea diagramelor fluxului si programarii de linie are drept rezultat reusita acelei conexiuni care va produce mai mult produs in cel scurt timp posibil.
 • Depozite: Existenta depozitului posibil, nu insa exagerat permite multiplele miscari ale productiei datorita lipsei de materiale si lipsa de lichidate. Societatea aplica metoda MRP (Material Requirements Planning) care este poate cel mai reprezentativ sistem de programare si control al depozitelor de care are nevoie fabrica.
 • Informatica: Societatea se afla in procedura de dezvoltare si aplicare a unui model de sistem informatic (ERP) care va incorpora toate functionalitatile intreprinderii intr-o baza de date dand astfel administratiei posibilitatea pentru o culegere imediata, rapida si prompta si incorporarea informatiilor utile care pot sa conduca la dezvoltarea avantajelor concurentiale comparative.

Strategia intreprinderii:

Societatea a inteles pe deplin ca avantajul concurential se bazeaza pe motivul principal in solicitarea si aplicarea strategiei dinamice care evolueaza continuu si nu poate usor sa fie reprodusa de concurenta. Instrumentele pe care le utilizeaza sunt cele de mai jos, modelul Peters, lantul valorii adaugate, tabelul lui Ansoff, analiza de ramura a celor cinci puteri ale lui Porter, modelul celor 3 strategii de baza ale aceluiasi si modelul lui Boston Consulting Group.

Obligarea de durata

Incercarea pentru dezvoltarea, finisarea si structura organizatori, aplicarea procedurilor, imbunatatirea calitatii, modificarea conditiilor de munca sigura, standardizarea tehnologiei si utilizarea mijloacelor anterioare, echipamentul si metodele in executarea lucrarilor trebuie sa fie continua.

Sentimentul de satisfactie care creeaza Societatii si personalului ei realizarea reusita a unei lucrari, nu trebuie sa se considere mai putin importanta decat rezultatul economic al lucrarii.

Realizarea reusita a unei lucrari poate sa se asigure numai din colaborarea armonioasa a factorilor implicati (purtator sau proprietar, cei care fac studii, antreprenori, personal si supraantreprenori).

Consecinta in executarea lucrarilor, cum ar fi calitatea constructiei, conduc la beneficii pe termen lung care sunt intotdeauna importante decat cele pe termen scurt.

Concurenta firmei este reprezentata de urmatoarele firme, acestea fiind principalii concurenti pe piata romaneasca:

S.C. UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM S.R.L.

S.C. DAFO GENERAL SERVICES S.R.L.

S.C. AVANTIS ENTERPRISEZ S.R.L.

S.C. CEDOMSERVICE S.R.L.

S.C. ELECTRIC GENERAL STOICA S.R.L.

Publicitate si relatii publice

Firma va participa la expozitii si targuri alaturi de alte firme din domeniu pentru publicitate.

Catalogul cu produse, preturi si materiale, impreuna cu diferite oferte se gasesc atat pe site-ul firmei www.seliconstruct.ro, cat si la sediul acesteia.

Pentru promovarea produselor se va apela la o agentie de publicitate.

Preturi de vanzare

Statie de Betoane - Semitransportabila
Productie teoretica 25 m³/h mod : MINI-MAX2

Caracteristici tehnice:

Descriere:

STOCAREA SI DOZAREA AGREGATELOR

SILOZ LINIAR 3X10m3 e amplasat in vederea umplerii directe prin incarcator cu cupa deasupra unei rampe de urcare, cu partea superioara demontabila, prevazuta cu structura support – 1 buc.

 • Silozul pentru depozitarea agregatelor e prevazut cu trei compartimente cu un volum total de 30m³ fiecare compartiment e prevazut cu doua usi de incarcare-descarcare),
 • Placa vibratoare - 1/ compartiment,
 • Fiecare compartiment cu nisip contine doua vibratoare centrifuge a cate 200kgf, fiecare instalate pe fiecare usa,
 • Compresor de aer - 320lit/5.5HP ;
 • Lungime compartiment - 3 m ;
 • Latime compartiment - 3 m ;
 • Grosime stalpi suport - 5mm ;
 • Conducta distributie si perna de aer - 320litri;
 • Silozul pentru agregate este o constructie metalica ce are o grosime de 5mm.

SIBARE PENTRU COMPARTIMENTELE SILOZULUI AGREGATE comandate electropneumatic , inclusiv partea pneumatica completa, supapele de comanda si instalatia electrica – 6 buc.

 • Cilindri pneumatici - 6 buc ;
 • Supape de comanda 230V/50 HZ - 6 buc ;
 • Marimea agregatelor - 0-32mm ;
 • Limitator de cursa (normal inchis).

Instalatie aerare pentru deservirea sibarelor – 1 buc.

Teava galvanizata ;

Filtru pentru aer pentru a retine apa ;

Compresor pentru aer.

Sistem banda transportoare cu cantarire

BANDA TRANSPORTOARE DE CANTARIRE

Greutate max - 2000 Kg;

Latime banda - 650 mm;

Distanta dintre axe - 8000 mm;

Viteza benzii - 1.05 m/s;

Unghi de inclinatie a benzii - 5s ;

Capacitate - 300m³/h ;

Grosimea benzii - 9100mm ;

Tambur antrenare - 270mmx750mm ;

Tambur intindere prevazut cu carcasa de cauciuc - 320mmx750mm; 

Bordura antifrictiune ;

Calitatea - EP 400/3,4+2;

Regulator tensiune - 500mm ;

Putere antrenare - 9,2kw ;

Diametru role - Ø89x250 mm ;

Suport role construit in trei trepte ;

Rolele sunt proiectate pentru a face fata solicitarilor de marime medie si grea a agregatelor , lucrand in conditii grele de lucru (praf, umiditate, socuri, greutati, incarcaturi, temperaturi de la -30sC la 80sC) ;

Carcasele rolelor sunt fabricate din teava cu grosimea la perete de 4.5mm. Rolele sunt acoperite cu un strat de grund si apoi vopsite prin pulverizare in scopul asigurarii unei bune protectii impotriva agentilor corozivi din mediul ambiant;

Suspensie cu dispozitiv de siguranta - 1 buc ;

Banda transportoare, prevazuta cu un sistem metalic pentru sustinere.

SISTEM DE CANTARIRE ELECTRONIC destinat benzii transportoare, avand o capacitate de cantarire de 2000kg, prevazut cu patru doze tensometrice, un vibrator centrifug 200kgf, opt ocheti de prindere, patru cabluri impamantare,o suspensie cu dispozitive de siguranta si o cutie conexiuni.

Precizie cantar - 3% ;

Bordura antifrictiune pentru banda transportoare;

Nr. doze tensometrice – 4 buc;

Un vibrator centrifug - 200 Kgf;

Supapa de comanda - 1 buc;

Cilindru pneumatic - Ø80,lungime 250mm.

CANTAR ELECTRONIC PENTRU CIMENT

Sarcina maxima - 800 Kg ;

Nr. doze tensometrice - 3buc ;

Un vibrator centrifug - 100 Kgf ;

Mod de actionare - electro-pneumatica;

Cilindru pneumatic - 1buc ;

Supapa de comanda - 1 buc ;

Usile de descarcare sunt prevazute cu valve - Ø250.

SISTEM PENTRU APA
 • Capacitate rezervor - 1000 litri;
 • Tuburi - 2.5’’ ;
 • Robinet - ½’’ ;
 • Apometru model ABB 2.5’’;
 • Curatitor - 2’’ ; 
 • Capacitate pompa pentru alimentare si transmisie 27m³ /h actionata de un motor - 4 HP ;
 • Include fitinguri si elemente de fixare.

SISTEM PENTRU ADITIVI

SNECURI CIMENT

Snec ciment, Ø219x12000mm asigura transportul cimentului de la cantar catre malaxor prevazut cu un motor reductor 5.5kw – 1 buc.

Snec ciment, Ø219x6000mm asigura transportul cimentului de la silozul de agregate catre cantarul pentru ciment prevazut cu un motor reductor 11kw – 1 buc.

 • Teava transport;
 • Gura descarcare;
 • Transportor spiral;
 • Unitate antrenare cu moto reductor cu ungere permanenta;
 • Flapsuri curatire intrare iesire;
 • Fitinguri;
 • Cleme teava - 219mm;
 • Diametru transport - 219mm.

BANDA TRANSPORTOARE PRINCIPALA PENTRU TRANSPORTUL AGREGATELOR

Latime banda - 650 mm ;

Distanta dintre axe - 12.000 mm ;

Viteza benzii - 1.05 m/s ;

Unghi - 30s ;

Capacitate - 300m³/h ;

Grosimea benzii - 9.1mm ;

Tambur antrenare - 270mmx750mm ;

Tambur intindere - 320x750mm ;

Bordura antifrictiune ; 

Calitatea - EP 400/3,4+2 ;

Regulator tensiune - 1000mm ;

Putere antrenare - 11kw ;

Diamtetru role - Ø89x250 mm ;

Suport role construit in trei trepte ;

Rolele sunt proiectate pentru a face fata solicitarilor de marime medie si grea a agregatelor, in conditii grele de lucru (praf, umiditate,socuri, greutati, incarcaturi, temperaturi de la -30sC la 80sC) ;

Carcasele rolelor sunt fabricate din teava cu grosimea la perete de 4.5mm. Rolele sunt acoperite cu un strat de grund si apoi vopsite prin pulverizare in scopul asigurarii unei bune protectii impotriva agentilor corozivi din mediul ambiant ;

Suspensie cu dispozitiv de siguranta - 1 buc ;

Banda transportoare e prezazuta cu doua suporturi metalice pentru sustinere.

ANSAMBLU PANOU DE CONTROL echipat cu :

1) Panou de control

Patru rastere liniare ( 40chr) ;

Program pentru controlul productiei intregii statii de betoane prevazut cu indicatori de manipulare a productiei ;

Nr. retete preparare beton – 10 ;

Posibilitate instalare imprimanata pentru listarea protocolului de productie ;

Buton pentru control manual in caz de urgenta si masuri de siguranta;

Buton principal de blocare;

Asigura o dozare rapida, controleaza si securizeaza stocarea tuturor datelor relevante, coordoneaza legatura senzorilor in mecanismul de exploatare si garanteaza o precizie si o performanta inalta. Indicatiile permanente ale tuturor intrarilor si iesirilor permit o analiza imediata a sistemului. Prin utilizarea acestui program se poate produce beton de orice tip cu multa usurinta si precizie.

2) Controlul cantarului pentru agregate si a cantarului pentru ciment

Scala de cantarire (analiza max.) - 50000kg ;

Precizie - 0.01%.

Panou electric de control prevazut cu o schema sinoptica a statiei si buton de actionare manual.

Panou electric de siguranta si control e prevazut cu toate cablurile aferente instalarii statiei de betoane.

MALAXOR CU AXA DUBLA model GR-750, 1200/750 , 0,750m3 beton pe sarja ; Malaxorul e prevazut cu o usa de descarcare, cu un vibrator centrifug 200Kgf, e construit din fier si are o scara de acces. (complet echipat)

 • Capacitate de umplere material uscat - 750litri;
 • Capacitate alimentare - 1200litri;
 • Productivitate beton nevibrat - 1.2 m³/sarja;
 • Productivitate beton vibrat - 0.750 m³/sarja ;
 • Timp de malaxare total - 50 sec ;
 • Putere actionare - 1x38.6 kw ;
 • Nr. guri descarcare - 1 buc ;
 • Nr. limitatori cursa pe fiecare ciclu - Deschis/inchis/pozitie de asteptare
 • Nr. guri vizitare - 1 buc ;
 • Nr. limitatori cursa de siguranta - 1 buc ;
 • Distribuitor apa - 2 buc ;
 • Grosime distribuitor apa - 5mm ;
 • Nr. rotatii ale arborilor de malaxare - 30.5/min ;
 • Cutite arbori de malaxare - 16 buc ;
 • Cuva de malaxare cu rama mixerului cu 4 segmenti de dislocare pentru prinderea mixerului si console pentru unitatea de antrenare. Lagarele arborilor de malaxare sunt localizati in peretii frontali ai cuvei de malaxare. Cei 2 arbori de malaxare se rotesc in contrasens.
 • Sistemul de malaxare e prevazut cu doua axe.


PRET fara TVA : € 125.000,00

Statia de Betoane este construita in conformitate cu standardele de malaxare 98/37/EG, 96/655/EWG, 93/68/EWG si cu stamdardele europene EN45501/1992, EN25817,ENV 1090, OIML R 60/76, EN 206-1.

Statie de Betoane mod : MINI-MAX4

Caracteristici tehnice:

Descriere:

STOCAREA SI DOZAREA AGREGATELOR

1) SILOZ LINIAR 4X10 m3 – 1 buc, e amplasat in vederea umplerii directe prin incarcator cu cupa deasupra unei rampe de urcare , cu partea superioara demontabila , prevazuta cu structura support.

 • Silozul pentru depozitarea agregatelor e prevazut cu patru compartimente cu un volum total de 40m³ si e prevazut cu doua usi de incarcare-descarcare
 • Placa vibratoare - 1/ compartiment ;
 • Fiecare compartiment cu nisip contine doua vibratoare centrifuge a cate 200Kgf fiecare instalate pe fiecare usa;
 • Compresor de aer - 320lit/5.5 HP ;
 • Lungime compartiment - 3000 mm ;
 • Latime compartiment - 3000 mm ;
 • Inaltimea suportului silozului de agregate - 2400 mm ;
 • Grosime stalpi support - 5 mm ;
 • Inaltime de umplere - 1000 mm ;
 • Deschidere pentru incarcare - 3000 mm ;
 • Conducta distributie si perna de aer - 320 litri ;
 • Silozul pentru agregate este o constructie metalica ce are o grosime de 5 mm ;
 • Inaltimea totala de la pamant - 3700 mm.

2) SIBARE PENTRU COMPARTIMENTELE SILOZULUI AGREGATE– 4buc, comandate electropneumatic , inclusiv partea pneumatica completa, supapele de comanda si instalatia electrica.

 • Cilindri pneumatici - 4 buc ;
 • Supape de comanda 230V/50 HZ - 4 buc ;
 • Marimea agregatelor - 0-32 mm ;
 • Limitator de cursa (normal inchis)

3) Instalatie aerare pentru deservirea sibarelor – 1 buc, ce consta in :

Teava galvanizata ;

Filtru pentru aer pentru a retine apa ;

Compresor pentru aer.

SISTEM – BANDA TRANSPORTOARE CU CANTARIRE

1) BANDA TRANSPORTOARE DE CANTARIRE

Greutate max - 2000 Kg ;

Latime banda - 650 mm ;

Distanta dintre axe - 8000 mm ;

Viteza benzii - 1.05 m/s ;

Unghi de inclinatie a benzii - 5s ;

Capacitate - 300 m³/h ;

Grosimea benzii - 9.1mm ;

Tambur antrenare - 270 x 750 mm ;

Tambur intindere prevazut cu carcasa de cauciuc - 320 x 750 mm ; 

Bordura antifrictiune ; 

Calitatea - EP 400/3,4+2 ;

Regulator tensiune - 500 mm ;

Putere antrenare - 9,2 KW ;

Diametru role - Ø89 x 250 mm ;

Suport role construit in trei trepte ;

Rolele sunt proiectate pentru a face fata solicitarilor de marime medie si grea a agregatelor , in conditii grele de lucru (praf, umiditate, socuri, greutati, incarcaturi, temperaturi de la -30sC la 80sC) ;

Carcasele rolelor sunt fabricate din teava cu grosimea la perete de 4.5 mm. Rolele sunt acoperite cu un strat de grund si apoi vopsite prin pulverizare in scopul asigurarii unei bune protectii impotriva agentilor corozivi din mediul ambiant ;

Suspensie cu dispozitiv de siguranta - 1 buc ;

Banda transportoare e prevazuta cu un sistem metalic pentru sustinere.

2) SISTEM DE CANTARIRE ELECTRONIC destinat benzii transportoare avand o capacitate de cantarire de 2000 Kg, prevazut cu patru doze tensometrice, un vibrator centrifug 200 Kgf, opt ocheti de prindere, patru cabluri impamantare,o suspensie cu dispozitive de siguranta si o cutie conexiuni

Precizie cantar - 3 %

Bordura antifrictiune pentru banda transportoare ;

Nr. doze tensometrice - 4 buc ;

Un vibrator centrifug - 200 Kgf ;

Supapa de comanda - 1 buc ;

Cilindru pneumatic - Ø80,lungime 250 mm.

CANTAR ELECTRONIC PENTRU CIMENT

Sarcina maxima - 800 Kg ;

Nr. doze tensometrice – 3 buc ;

Un vibrator centrifug - 100 Kgf ;

Mod de actionare - electro-pneumatica;

Cilindru pneumatic - 1 buc ;

Supapa de comanda - 1 buc ;

Usile de descarcare sunt prevazute cu valve - Ø250.

SISTEM PENTRU APA
 • Capacitate rezervor - 1000 litri;
 • Tuburi - 2.5’’ ;
 • Robinet - ½’’ ;
 • Apometru model ABB 2.5’’;
 • Curatitor - 2’’ ; 
 • Capacitate pompa pentru alimentare si transmisie 27m³ /h actionata de un motor - 4 HP ;
 • Include fitinguri si elemente de fixare.

SISTEM PENTRU 2 ADITIVI

SNECURI – TRANSPORT CIMENT

Snec ciment – 2 buc, Ø219 x 8000 mm asigura transportul cimentului de la

silozul de ciment catre cantarul pentru ciment prevazut cu un moto reductor 7.5 Kw

 • Teava transport;
 • Gura descarcare;
 • Transportor spiral;
 • Unitate antrenare cu moto reductor cu ungere permananta;
 • Flapsuri curatire intrare iesire;
 • Fitinguri;
 • Cleme teava - 219 mm;
 • Diametru transport - 219 mm.

BANDA TRANSPORTOARE PRINCIPALA PENTRU TRANSPORTUL AGREGATELOR

Latime banda - 650 mm ;

Distanta dintre axe - 22000 mm ;

Viteza benzii - 1.05 m/s ;

Unghi - 30s ;

Capacitate - 300 m³/h ;

Grosimea benzii - 9.1 mm ;

Tambur antrenare - 270 x 750 mm ;

Tambur intindere - 320 x 750 mm ;

Bordura antifrictiune ;

Calitatea - EP 400/3,4+2 ;

Regulator tensiune - 1000 mm ;

Putere antrenare - 11 Kw ;

Diametru role - Ø89 x 250 mm ;

Suport role construit in trei trepte ;

Rolele sunt proiectate pentru a face fata solicitarilor de marime medie si grea a agregatelor , in conditii grele de lucru (praf, umiditate,socuri, greutati, incarcaturi, temperaturi de la -30sC la 80sC) ;

Carcasele rolelor sunt fabricate din teava cu grosimea la perete de 4.5 mm. Rolele sunt acoperite cu un strat de grund si apoi vopsite prin pulverizare in scopul asigurarii unei bune protectii impotriva agentilor corozivi din mediul ambiant ;

Suspensie cu dispozitiv de siguranta - 1 buc ;

Banda transportoare e prevazuta cu doua suporturi metalice pentru sustinere.

MALAXOR CU AXA DUBLA model GR-1000, , 1 m3 beton vibrat pe sarja ; malaxorul e prevazut cu o usa de descarcare, cu un vibrator centrifug 200Kgf, e construit din fier si are o scara de acces. (complet echipat)

 • Capacitate de umplere material uscat - 1500 litri;
 • Productivitate beton nevibrat - 1.5 m³/sarja;
 • Productivitate beton vibrat - 1 m³/sarja ;
 • Timp de malaxare total - 40 sec ;
 • Putere actionare - 2 x 22 KW ;
 • Nr. guri descarcare - 1 buc ;
 • Nr. limitatori cursa pe fiecare ciclu - Deschis/inchis/pozitie de asteptare ;
 • Nr. guri vizitare - 1 buc ;
 • Nr. limitatori cursa de siguranta - 1 buc ;
 • Distribuitor apa - 2 buc ;
 • Grosime distribuitor apa - 5 mm ;
 • Nr. rotatii ale arborilor de malaxare - 30.5/ min ;
 • Cuva de malaxare cu rama mixerului, cu 4 segmenti de dislocare pentru prinderea mixerului si console pentru unitatea de antrenare. Lagarele arborilor de malaxare sunt localizati in peretii frontali ai cuvei de malaxare. Cei 2 arbori de malaxare se rotesc in contrasens .
 • Bratele de malaxare precum si paletele sunt facute din fonta turnata.
 • Sistemul de malaxare e prevazut cu doua axe.
 • Scara de acces la malaxor.

PANOU ELECTRIC de siguranta si control prevazut cu toate cablurile aferente instalarii statiei de betoane.

Computerul care se furnizeaza o data cu tabloul de automatizari al uzinei dumneavoastra este de ultima generatie si are ca sistem de operare MICROSOFT WINDOWS 2000, versiunea industriala a sistemelor de operare Microsoft. Orice program de care aveti nevoie este livrat de noi instalat in prealabil, astfel incat nu este necesar sa mai efectuati nici o interventie sau sa instalati programul.

Este de preferat sa nu modificati configurarea initiala a computerului prin instalarea de programe informatice sau hardware, deoarece ar putea genera disfunctii in sistem.

PRET DE LISTA : 170.000,00 €

Statia de Betoane este construita in conformitate cu standardele de malaxare 98/37/EG, 96/655/EWG, 93/68/EWG si cu stamdardele europene EN45501/1992, EN25817, ENV 1090, OIML R 60/76, EN 206-1

Nota : Capacitatea de productie teoretica a statiei este de 40-50 m3/h.

In preturile anterioare ale celor doua statii de betoane sunt incluse

Supravegherea,coordonarea si instalarea statiei de beton este realizata de catre o echipa alcatuita din doi ingineri tehnicieni;

Instruire de baza ;

Manualul tehnic de functionare a Statiei de Betoane in limba romana;

Transportul Statiei.

In preturile anterioare ale celor doua statii de betoane nu sunt incluse

Costurile pentru utilizarea macaralelor (pentru descarcare si montaj) ;

Alimentarea cu curent electric;

Silozul pentru ciment;

Costurile pentru transportul local, masa si cazarea tehnicienilor;

Cheltuielile aferente turnarii fudatiei instalatiei si a silozurilor de ciment.

STATIE DE SORTARE SI SPALARE A AGREGATELOR (semitransportabila, model SAS100)

Caracteristici tehnice:

Descriere

BUNCAR DE ALIMENTARE cu un volum de 12 m³ , constructie metalica, prevazut cu un gratar inclinat, un canal lateral pentru a indeparta refuzul si un alimentator vibrant 300 Kgf.

CIUR VIBRATOR Model 4800 x 1500 mm prevazut cu patru nivele avand urmatoarele caracteristici:

q       Tip de ciuruire: cu spalare;

q       Suprafata ciur: 7.5 mp;

q       Dimensiunea planurilor: 4800 x 1500 mm;

q       Sistem de spalare pe fiecare nivel;

q       Frecventa de vibrare: 730 rot/min;

q       Dimensiunile ciurului (LXlxh): 4800 x 2947 x 4045 mm;

q       Motorizare si transmisie cu protectie;

q       Capacitate: 47-275 m3/h;

q       Putere motor: 18.5 KW.

STRUCTURA METALICA pentru ciur

COLECTOR PENTRU NISIP avand urmatoarele caracteristici:

q       Bazin de apa cu un diametru de 2500 mm prevazut cu un sistem pentru spalarea nisipului

q       Buncar cu dimensiunea de 3000 x 4000 x 13000 mm instalat deasupra colectorului de nisip

q       17 cupe cu o dim. de 600 x 1250 mm fiecare, axul cupei Ø350 x 1500 mm

q       Dim. materialului pana la 5 mm

q       Suport protector la ciocniri

q       Putere motor: 5.5 KW

q       Masa: 4200 Kg

SPALAREA NISIPULUI IN CUPE:

Descrierea tehnica

 • Capacitate de productie: 40-60 m3/h( in cazul in care productia se relizeaza la parametrii normali)
 • Gura de alimentare: 0-60 mm
 • Diametul rolelor: 2800 mm
 • Latimea cupelor: 1250 mm
 • Numarul cupelor: 17 buc
 • Dimensiunea cupelor: 600 x 1250 mm
 • Grosimea ciurului: 3mm 5 x 30
 • Ochiurile ciurului : frictional 5 mm
 • Racleta: 10 mm
 • Mod de instalare : prin suruburi
 • Axul rolei: 350 x 1500 mm
 • Apasarea axului: 522 UCN
 • Mod de functionare: electroreductor planetar 5.5 KW, 7.5 HP
 • Angrenaj: 2.7 rot/min
 • Suport protector la ciocniri
 • Dimensiunea bazinului de apa: 3700 x 3000 x 1400 mm (grosimea ciurului e de 4 mm)
 • Elasticitatea ceruta: P 65 X 42
 • Conducta de de evacuare a apei:
 • Capacul bazinului de apa:
 • Gura de iesire a bazinului: sita de 5 mm
 • Greutate totala: aprox. 4200 Kg
 • Vopsea protectoare: RAL 9002

Patru (4) BENZI TRANSPORTOARE 12000 x 500 mm avand urmatoarele caracteristici:

q       Latimea benzii: 500 mm

q       Lungimea dintre axe tamburi: 12000 mm

q       Inclinare: 20sq       Viteza: 1.6 m/s

q       Tip banda: EP 400/4+2

q       Structura metalica tubulara

q       Tambur de tragere: Ø320 x 600

q       Tambur de transmisie: Ø270 x 600

q       Reductor: 105/I16

q       Putere: 4 KW

q       Racleti de curatire

q       Cuva de incarcare

q       Stalpi de sustinere

DOUA (2) BENZI TRANSPORTOARE 18000 x 650 mm avand urmatoarele caracteristici:

q       Latimea benzii: 650 mm

q       Lungimea dintre axe tamburi: 18000 mm

q       Inclinare: 20s

q       Viteza: 1.6 m/s

q       Tip banda: EP 400/4+2

q       Structura metalica tubulara

q       Tambur de tragere: Ø320 x 740

q       Tambur de transmisie: Ø270 x 740

q       Reductor: 125/I16

q       Putere: 5.5 KW

q       Racleti de curatire

q       Cuva de incarcare

q       Stalpi de sustinere

PANOU ELECTRIC pentru controlul statiei, prevazut cu toate cablurile de instalare

PRET DE LISTA: 150.000,00 €

Pretul de mai sus nu include TVA.

Nota

Statia este semitransportabila in intregime avand in componenta structuri

metalice si este usor de instalat si dezinstalat.

Alimentarea cu apa: ≈ 3m3/1m3 de agregate

Vopsea protectoare: RAL 9002

Statiile de sortare si spalare a agregatelor mod SAS100, SAS200 sunt

construite in conformitate cu standardele EN25817,ENV1090, EN 206-1 si

in conformitate cu standardele Nationale pentru protectie si siguranta.

1.1 BANDA TRANSPORTOARE

DESCRIERE GENERALA

Banda transportoare este alcatuita dintr-un cadru sudat electric din table de fier cu o grosime de 6 mm, cu unghi de suport pentru lungimea cantitatii de material trecut cu o grosime de 5 mm. Cadrul are lungimea cantitatii de material trecut, per 1m, pe platforma rolelor. Platforma rolelor este plasata la o inclinatie apropiate pentru a se realiza alinierea benzii de cauciuc.

Deasupra acestor role banda se misca si de asemeni functioneaza ca si baza si nivel de tractiune pentru materialul transportat.

Banda de cauciuc acopera toata lungimea benzii transportoare pe ambele parti, in timp ce pe cele doua margini ale benzii este rasucita circular in doua role:

A)    Rola mobila care este conectata la motor, cu invelis special de cauciuc antiderapant cu forma baklavas si grosime de 8 mm pentru o mai buna adeziune,

B)    Rolele reversibile/de intoarcere

Fiecare rola este confectionata din cuve cu grosime de minim 10 mm. Pe flanse sunt tarusi sudati care ajuta la suportul stalpilor rolelor.

Stalpii pentru rolele mobile sunt confectionati din otel rafinat de tipul 34CrNiMo6.

Pe partea rolelor mobile este plasata pe exterior o racleta speciala confectionata din poliamide pentru curatarea benzii de cauciuc. Pe partea de intoarcere a rolelor, este plasata o racleta interna elastica triunghiulara pentru curatarea partii interioare a benzii de cauciuc.

Pe partea transversala a materialului si deasupra rolelor, se afla un buncar special de cauciuc pe burduf care elimina materialele transportabile fara pierderi. Pe partea de descarcare se afla un invelis al ciurului special conceput pentru siguranta lucratorilor si pentru o descarcare in siguranta a materialelor transportabile.

Inclinarea benzii transportoare este pana la 200 latime 1000 mm si lungime 27000 mm. Banda de cauciuc este de tipul EP 400/3/4+2, cu reductori ai motorului si planetari HP ai stalpilor paraleli ajustabili la rolele mobile.

Benzile sunt insotite de un suport metalic principal si de o cuva pentru colectarea agregatelor.

Banda transportoare este completata de jacuri de linie si ciur perimetric pentru siguranta angajatilor.

2.2 ROLE PENTRU BANDA TRANSPORTOARE

Caracteristici tehnice:

Osie din fier cu deviatie mica

Grad inalt de apasare, deviatia se relizeaza in concordanta cu diametrul osiei portante

Labirint impermeabil folosit pentru protectia apasarii

Invelis din otel ce are un diametru de 3-5 mm grosime

BANDA TRANSPORTOARE 500

ROLE MOBILE

320X600

ROLELE DE REVERSARE

270X600

FIXATOR BILATERAL

800 UNGHI 300

PLATFORMA ROLELOR

89X315

REVERSAREA ROLELOR

89X600

REAZEM MOBIL

210 UCN

REAZEM DE REVERSARE

209 UCN

BANDA DE CAUCIUC

EP 400/4+2

REDUCTOR ROSSI

105/I16

BUTON DE OPRIRE IN CAL DE URGENTA SI FRANGHIE PENTRU ACTIONARE DE-A LUNGUL BENZII TRANSPORTOARE

TELEMECANIQUE

BANDA TRANSPORTOARE 650

ROLE MOBILE

320X740

ROLELE DE REVERSARE

270X740

FIXATOR TRILATERAL

950 Angle 300

PLATFORMA ROLELOR

89X250

REVERSAREA ROLELOR

89X750

REAZEM MOBIL

212 UCN

REAZEM DE REVERSARE

210 UCN

BANDA DE CAUCIUC

EP 400/4+2

REDUCTOR ROSSI

125/I16

BUTON DE OPRIRE IN CAL DE URGENTA SI FRANGHIE PENTRU ACTIONARE DE-A LUNGUL BENZII TRANSPORTOARE

TELEMECANIQUE

In pretul de mai sus sunt incluse:

- Asistenta tehnica la instalare (supravegherea, coordonarea instalarii statiei de sortare este realizata de catre doi ingineri tehnicieni pe o perioada de 10 zile)

- Instruire de baza.

- Schitele aferente turnarii fundatiei

- Transportul Statiei Grecia-Romania.

In pretul de mai sus nu sunt incluse:

- Personalul necesar pentru asamblarea statiei (acestia vor fi supravegheati si

coordonati de tehnicienii nostri)

- Cheltuielile aferente aferente turnarii fudatiei pentru (turnarea fundatiei se va face dupa planul dat de noi)

- Costurile pentru utilizarea macaralelor (pentru descarcare si montaj)

- Sistemul de alimentare cu apa (de la sursa de alimentare pana la sistemul statiei

de apa; de exemplu: pompe,tuburi, etc.).

- Costul pentru transportul local si cazarea inginerilor tehnicieni

- Alte taxe

STATIE DE SORTARE SI SPALARE A AGREGATELOR,model SAS200 cu Ciur Rotativ INCARCATA DIRECT PRIN DRAGA

Descriere

CIUR ROTATIV 12450mm

Gura de alimentare: Agregate cuprinse intre 0-60mm (capacitatea de productie este semnificativa cand statia functioneaza la parametrii normali)

Capacitate de productie: 80-130m3/h

Lungimea gurii de alimentare: max.1600mm

Baza rotorului: autointretinuta, sudata electric

Diametrul rotorului: 2150mm

Lungimea efectiva a ciurului: 10800mm

Lungimea totala incluzand avansul transversal si borna de evacuare: 12.450mm

Unghiul rotorului: 3o

Inele de rulare: 2 bucati

Dimensiunea inelelor: diametrul extern: 2.150mm

diametrul interin: 160mm

Design special: Inelele au fost construite cu un design special (construite prin bobinare-sudare)

Precizia de functionare: ± 1mm

Gura de intrare: Ø 800x2.150mm

Gura de evacuare : Ø 1600x2.150mm

Gura de alimentare si gura de evacuare: amplasate in carcase de otel

Buncar: construit din otel

Ciurului: poate fi schimbat, adiacent

Dimensiunea ciurului: diametrul intern: 4 buc. 1250x2500mm,

diametrul extern:9 buc. 1250x2500,

9 buc. 1250x2500mm,

12 buc., 1250x2500mm,

Mod de functionare: electroreductor 15HP

Numarul pieselor de antrenare: 6 buc.

Sistem de protectie: IP 55

Rotatie: 12-20RPM

Apasarea rotorului: 524UCN

Diametrul rolelor: 600mm

Latimea rolelor: 120mm

Role: 6pc

Cadrul de baza: HEB 140

Intretinerea rotorului: ungere cu vaselina

Culoare: RAL 0405070

SUNT INCLUSE

Scara de acces

Balcon de protectie

Ventile de descarcare

Bare de protectie

SPALAREA NISIPULUI IN CUPE SE FACE CU AJUTORUL ROATEI DESECANTOARE

Colector pentru nisip cu urmatoarele caracteristici : diametrul 4500 mm, 24 cupe, lungimea fiecareia este de 1250mm, cuva 4500mmx5000mmX2000mm

Capacitate de productie: 80-100m3/h (capacitatea de productie este semnificativa cand statia functioneaza la parametrii normali)

Gura de alimentare: 0-8mm

Diametrul rolelor: 4000mm

Latimea rolelor: 1250mm

Numarul cupelor: 24

Dimensiunea cupelor: 600x1250mm

Grosimea ciurului: 3mm 5X30

Tablele ciurului: frecare 5mm

Racleta: 10mm

Mod de functionare: prin suruburi

Trunchiul rolelor: 350X2900MM

Apasarea trunchiului: 528 UCN

Mod de functionare: electroreductor planetar 5.5 kw 7.5HP

Angrenaj

RPM: 2.7

Suport protector la ciocniri

Dimensiunea bazinului de apa: 4800x5100x2200mm

(grosimea ciurului 5mm)

Elasticitatea ceruta: P 65X42

Divizat in doua parti

Conducta de evacuare a apei:

Capacul bazinului de apa:

Gura de iesire a bazinului: sita de 5mm

Cutie de protectie pe parti din table de fier 3mm

Greutate totala: aproximativ 8000kg

Nisipul este spalat prin canale de deversare cu o lungime totala de 12m.

PATRU(4) BENZI TRANSPORTOARE 12000x500mm avand urmatoarele caracteristici:

q       Latimea benzii 500 mm

q       Lungimea dintre axe tamburi  12000 mm

q       Inclinare  20s

q       Viteza  1.6m/s

q       Tip banda  EP 400/4+2

q       Structura metalica tubulara

q       Tambur de tragere  F320x600

q       Tambur de transmisie  F270x600

q       Reductor  105/I16

q       Putere  4 kw

q       Racleti de curatire

q       Cuva de incarcare

Stalpi de sustinere

O (1) BANDA TRANSPORTOARE 18000x650mm urmatoarele caracteristici:

q       Latimea benzii  650 mm

q       Lungimea dintre axe tamburi  18000 mm

q       Inclinare  20s

q       Viteza 1.6m/s

q       Tip banda  EP 400/4+2

q       Structura metalica tubulara

q       Tambur de tragere  F320x740

q       Tambur de transmisie  F270x740

q       Reductor  125/I16

q       Putere  5.5 kw

q       Racleti de curatire

q       Cuva de incarcare

q       Stalpi de sustinere

PANOU ELECTRIC pentru controlul statiei, prevazut cu toate cablurile de instalare

PRET TOTAL 240.000,00 €

Nota

1. Statia este semitransportabila in intregime avand in componenta structuri

metalice si este usor de instalat si dezinstalat.

Nota 2: Capacitate de productie teoretica a statiei e de 130-160 ton/h

2.1. BANDA TRANSPORTOARE

DESCRIERE GENERALA

Banda transportoare este alcatuita dintr-un cadru sudat electric din table de fier cu o grosime de 6mm, cu unghi de suport pentru lungimea cantitatii de material trecut cu o grosime de 5mm. Cadrul are lungimea cantitatii de material trecut, per 1m, pe platforma rolelor. Platforma rolelor este plasata la o inclinatie apropiate pentru a se realiza alinierea benzii de cauciuc.

Deasupra acestor role banda se misca si de asemeni functioneaza ca si baza si nivel de tractiune pentru materialul transportat.

Banda de cauciuc acopera toata lungimea benzii transportoare pe ambele parti, in timp ce pe cele doua margini ale benzii este rasucita circular in doua role:

C)    Rola mobila care este conectata la motor, cu invelis special de cauciuc antiderapant cu forma baklavas si grosime de 8mm pentru o mai buna adeziune,D)    rolele reversibile/de intoarcere

Fiecare rola este confectionata din cuve cu grosime de minim 10mm. Pe flanse sunt tarusi sudati care ajuta la suportul stalpilor rolelor.

Stalpii pentru rolele mobile sunt confectionati din otel rafinat de tipul 34 CrNiMo6.

Pe partea rolelor mobile este plasata pe exterior o racleta speciala confectionata din poliamide pentru curatarea benzii de cauciuc. Pe partea de intoarcere a rolelor, este plasata o racleta interna elastica triunghiulara pentru curatarea partii interioare a benzii de cauciuc.

Pe partea transversala a materialului si deasupra rolelor, se afla un buncar special de cauciuc pe burduf care elimina materialele transportabile fara pierderi. Pe partea de descarcare se afla un invelis al ciurului special conceput pentru siguranta lucratorilor si pentru o descarcare in siguranta a materialelor transportabile.

Inclinarea benzii transportoare este pana la 20o latime 1000mm si lungime 27m. Banda de cauciuc este de tipul EP 400/3/4+2, cu reductori ai motorului si planetari HP ai stalpilor paraleli ajustabili la rolele mobile.

Benzile sunt insotite de un suport metalic principal si de o cuva pentru colectarea agregatelor.

Banda transportoare este completata de jacuri de linie si ciur perimetric pentru siguranta angajatilor.

2.2. ROLE PENTRU BANDA TRANSPORTOARE

Caracteristici tehnice:

Osie din fier cu deviatie mica

Grad inalt de apasare, deviatia se relizeaza in concordanta cu diametrul osiei portante

Labirint impermeabil folosit pentru protectia apasarii

Invelis din otel ce are un diametru de 3-5 mm grosime

BANDA TRANSPORTOARE 500

ROLE MOBILE

320X600

ROLELE DE REVERSARE

270X600

FIXATOR BILATERAL

800 UNGHI 30o

PLATFORMA ROLELOR

89X315

REVERSAREA ROLELOR

89X600

REAZEM MOBIL

210 UCN

REAZEM DE REVERSARE

209 UCN

BANDA DE CAUCIUC

EP 400/4+2

REDUCTOR ROSSI

105/I16

BUTON DE OPRIRE IN CAL DE URGENTA SI FRANGHIE PENTRU ACTIONARE DE-A LUNGUL BENZII TRANSPORTOARE

TELEMEQANICUE

BANDA TRANSPORTOARE 650

ROLE MOBILE

320X740

ROLELE DE REVERSARE

270X740

FIXATOR TRILATERAL

950 Angle 30o

PLATFORMA ROLELOR

89X250

REVERSAREA ROLELOR

89X750

REAZEM MOBIL

212 UCN

REAZEM DE REVERSARE

210 UCN

BANDA DE CAUCIUC

EP 400/4+2

REDUCTOR ROSSI

125/I16

BUTON DE OPRIRE IN CAL DE URGENTA SI FRANGHIE PENTRU ACTIONARE DE-A LUNGUL BENZII TRANSPORTOARE

TELEMEQANICUE

3. Alimentarea cu apa: ≈ 2m3/m3 de agregate

4. Culoarea statiei : RAL 9002

5.Statiile de sortare si spalare a agregatelor mod,SAS100,SAS200 sunt

construite in conformitate cu standardele EN25817,ENV1090, EN 206-1 si in

conformitate cu standardele Nationale pentru protectie si siguranta.

In pretul de mai sus sunt incluse:

Supravegherea, coordonarea instalarii statiei de sortare este realizata de catre

doi ingineri tehnicieni pe o perioada de 10 zile

Instruire de baza.

Schitele aferente turnarii fundatiei

In pretul de mai sus nu sunt incluse:

Personalul necesar pentru asamblarea statiei (acestia vor fi supravegheati si

coordonati de tehnicienii nostri)

Cheltuielile aferente aferente turnarii fudatiei pentru (turnarea fundatiei se va face dupa planul dat de noi)

Costurile pentru utilizarea macaralelor (pentru descarcare si montaj)

Sistemul de alimentare cu apa (de la sursa de alimentare pana la sistemul statiei de

apa; de exemplu: pompe,tuburi, etc.).

Transportul Statiei Grecia-Romania

Costul pentru transportul local si cazarea inginerilor tehnicieni

Alte taxe

Optional :

CONCASORUL CU IMPACT VERTICAL mod AC210

DATE TEHNICE PILOT TORNADO VS-AC 210

TORNADO

VS-AC 210

DIAMETRUL ROTORULUI

1000mm

MARIMEA MAXIMA A AGREGATELOR

60mm

DIMENSIUNEA UNUI OCHI AL SITEI

45mm2

VITEZA MAXIMA A ROTORULUI

1600r/min

ECHIPAMENT STANDARD

MR10 (DIA. 1000MM) ROTOR MODULAR COMPLET, CU PARTI DE UZURA

CUTIE DE APASARE DE MARE PUTERE SI CADRU DE MONTARE AL CONCASORULUI

CUTIA CONCASORULUI EXTERN CU FORMA CIRCULARA, AVAND CAPTUSEALA DE PROTECTIE

SECTIUNEA SUPERIOARA A CONCASORULUI CU SISTEM DE SUFLARE EFECTIVA A PRAFULUI

RIDICARE HIDRAULICA SI ROTATIE MECANICA A CUTIEI CONCASORULUI PENTRU UN ACCES MAI USOR

LACATUL ON/OFF AL JGEABULUI DE DESCARCARE AL CONCASORULUI

380V / 400V / 525V 4 STALPI, 50HZ, FLANSE DE OTEL V1 MONTATE TEFC, MOTOR ELECTRIC

OPTIUNILE “PIATRA PE PIATRA” SAU “PIATRA PE OTEL”

MONTAT PE UN CADRU DE ALUNECARE CU MARE PUTERE, CU PLATFORMA DE INTRETINERE SI SCARA TIP “PISICA”, BALUSTRADE SI GRILAJ DE SIGURANTA 

MODEL

VS-AC 210

PUTEREA MOTORULUI

PRODUCTIE 

MASA DE FUNCTIONARE

160Kw

115 t/ora

PRET TOTAL: 135.000 €

3. PLANUL MANAGERIAL

Generalitati

Firma are o echipa formata din persoane cu experienta si persoane tinere cu spirit inovator, aceasta fiind condusa de un lider cu experienta in domeniu.

Firma va folosi structura organica ca tip de structura organizationala. Caracteristicile acesteia sunt: angajatii contribuie activ la sarcinile comune intreprinderii; sarcinile se ajusteaza si se redefinesc prin intermediul interactiunii dintre angajati; ierarhia autoritatii si controlul sunt mai putin pronuntate; cunoasterea si controlul sarcinilor sunt localizate oriunde in organizatie; comunicarea are un rol foarte important.

Schema organizatorica

Capitalul social initial al firmei este de 100.000,00 lei, din care o parte va fi divizat in parti sociale detinute de asociatii firmei. Restul in valoare de 300.000,00 lei va fi imprumutat de la banca si rambursat treptat din profitul obtinut.

Personalul managerial cunoaste foarte bine piata de desfacere in ceea ce priveste comercializarea materialelor de constructii si detine relatii solide cu firme de constructii, potentiali clienti.

Pentru inceput se vor face reducerila diferite tipuri de produse, precum si la cumpararea mai multor produse din aceeasi gama.

Lista angajatilor

NR.

FUNCTIA

INDATORIRILE

NR. SALARIATI

SALARIUL

Manager general

Experienta in domeniul comercializarii statiilor de betoane si cunoasterea pietei de desfacere

Sales manager

Atragerea clientilor, incheierea contractelor, realizare oferte

Consilier tehnic

Proiectare statii de betoane

Contabil

Contabilitatea firmei

Mecanic

Executie si montare statii de betoane

Muncitor necalificat

Montare statii de betoane

Salariile personalului se vor calcula in functie de experienta, de pozitia ierarhica si de indatoriri. Criteriile pentru angajarea personalului vor fi specializarea si cunostintele in domeniu. In cadrul firmei nu se vor face cursuri de specializare.Fiecare angajat va avea o fisa a postului si un carnet de securitate si sanatate a muncii.

4.PLANUL DE MANAGEMENT FINANCIAR

Bugetul de start

COSTURI

LEI

Publicitate

Papetarie

Chirie cladire

Salarii si prime

Taxe si impozite

Materii prime

Licente si permise

Echipament

Cheltuieli neprevazute

TOTAL COSTURI

Venituri/an

PRODUSE

CANT.

PRET

Statie de betoane - semitransportabila

Statie de betoane mod MINI-MAX4

Statie de sortare si spalare a agregatelor - SAS100

Statie de sortare si spalare a agregatelor - SAS200

Banda transportoare

TOTAL
Politica de confidentialitate.com Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.


Proiecte

vezi toate proiectele
 Proiect didactic Clasa: a-IX-a, Luarea deciziilor
 PROIECT DIDACTIC 3-5 ani dezvoltarea limbajului si a comunicarii orale - „Cine face, ce face”
 PROIECT MOTOR ASINCRON - Determinarea parametrilor schemei echivalente si a caracteristicilor de functionare in regim stabilizat de la gol la sarcina
 TEMA DE PROIECTARE - arbore de masina rotativa

Lucrari de diploma

vezi toate lucrarile de diploma
 PROIECT DE DIPLOMA CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALA - SUPURATIILE LOJELOR PROFUNDE DE ETIOLOGIE ODONTOGENA
 Relatiile diplomatice dintre Romania si Austro- Ungaria din a doua jumatate a secolului al XIX-lea
 LUCRARE DE DIPLOMA MANAGEMENT - MANAGEMENTUL CALITATII APLICAT IN DOMENIUL FABRICARII BERII. STUDIU DE CAZ - FABRICA DE BERE SEBES
 Lucrare de diploma tehnologia confectiilor din piele si inlocuitor - proiectarea constructiv tehnologica a unui produs de incaltaminte tip cizma scurt

Lucrari licenta

vezi toate lucrarile de licenta
 Lucrare de licenta contabilitate si informatica de gestiune - politici si tratamente contabile privind leasingul (ias 17). prevalenta economicului asupra juridicului
 LUCRARE DE LICENTA - FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT
 Lucrare de licenta - cercetare si analiza financiara asupra deseurilor de ambalaje la sc.ambalaje sa
 LUCRARE DE LICENTA - Gestiunea stocurilor de materii prime si materiale

Lucrari doctorat

vezi toate lucrarile de doctorat
 Diagnosticul ecografic in unele afectiuni gastroduodenale si hepatobiliare la animalele de companie - TEZA DE DOCTORAT
 Doctorat - Modele dinamice de simulare ale accidentelor rutiere produse intre autovehicul si pieton
 LUCRARE DE DOCTORAT ZOOTEHNIE - AMELIORARE - Estimarea valorii economice a caracterelor din obiectivul ameliorarii intr-o linie materna de porcine

Proiecte de atestat

vezi toate proiectele de atestat
 Atestat la informatica cu tema “gestionarea unui magazin de confectii”
 Proiect atestat electrician constructor - tehnologia montarii instalatiilor electrice interioare
 ATESTAT PROFESIONAL LA INFORMATICA - programare FoxPro for Windows
 ATESTAT PROFESIONAL TURISM SI ALIMENTATIE PUBLICA, TEHNICIAN IN TURISM
EFECTUL DE LEVIER FINANCIAR (ELF)
Analiza cheltuielilor la 1000 lei cifra de afaceri
PROIECT - ANALIZA PERFORMANTEI SI EVALUAREA UNUI PROIECT DE INVESTITII DIRECTE
ANALIZA CHELTUIELILOR INTREPRINDERII
MASURAREA PERFORMANTEI INTREPRINDERII prin CRESTEREA VALORII CAPITALULUI INVESTIT
Analiza cheltuielilor aferente veniturilor firmei
IMPORTANTA COMUNICARII IN AFACERI - CEZ OLTENIA
Intinderea lucrarilor de audit al proiectelor

Termeni si conditii
Contact
Creeaza si tu