Creeaza.com - informatii profesionale despre


Cunostinta va deschide lumea intelepciunii - Referate profesionale unice
Acasa » didactica » didactica pedagogie
Campanie publicitara Promovarea Facultatii de Jurnalistica din cadrul Universitatii Tibiscus

Campanie publicitara Promovarea Facultatii de Jurnalistica din cadrul Universitatii Tibiscus


Universitatea "Tibiscus",Timisoara

Facultatea de Jurnalistica

Specializare: Marketing Si Management In Publicitate

Campanie publicitara

Promovarea Facultatii de Jurnalistica

din cadrul Universitatii Tibiscus

In cadrul Universitatii Tibiscus Timisoara se alfla mai multe facultati:

  • Facultatea de calculatoare si informatica aplicata
  • Facultatea de drept si administratie publica
  • Facultatea de educatie fizica si sport
  • Facultatea de limbi moderne
  • Facultatea de psihologie
  • Facultatea de stiinte economice
  • Facultatea de jurnalistica
  • Facultatea de design.

Am ales sa promovam Facultatea de Jurnalistica, care in ultima perioada atrage tot mai multi studenti datorita specializariilor care asigura pregatire profesionala de cea mai inalta calitate.

In cadrul acesti facultati se vor gasii specializari ca Jurnalism, Comunicare si relatii publice. Specilizari care in ziua de azi ofera satisfactii atat materiale cat si profesionale.

Ca orice produs, inclusiv aceasta facultate are nevoie de promovare de o campanie publicitara care se poate face prin intermediul presei scrise, audio si audio- vizualului.

Pentru presa scrisa avem nevoie de un slogan si o parte grafica care sa atraga cat mai multi studenti. Care inca de la prima privire sa lase o amprenta asupra persoanei care citeste anuntul.

Dupa care urmeaza partea informationala cu privire la specializari si avantajele de a fi student la aceasta facultate.

Conditiile de admitere, acte necesare, locuri disponibile pentru fiecare sectie, date de contact: numere de telefon, adrese etc.

Sloganul pentru presa scrisa ar putea suna in felul urmator :

Universitatea Tibiscus Facultatea de JuranalisticaPrima treapta pentru viitorul carierei tale!!!

Partea grafica de regula contine elemente de baza ale activitatii respectivei facultati.In cazul de fata vom face referire la Jurnalism, Comunicare si relatii publice.

In schimb partea de audio - vizual trebuie sa fie ceva mai complexa, sa contina un videoclip publicitar, mai multe date despre accesul la informatie.

De regula aceste spoturi publicitare incep prin prezentarea facultatilor din cadrul respectivei universitati, in cazul de fata Universitatea Tibiscus. Prezentarea de inceput trebuie sa fie cat mai scurta si sa cuprinda toate informatiile de care are nevoie viitorul student.

Dupa aceasta prezentare, videoclipul in sine trebuie sa fie unul care sa convinga ca aceasta este facultatea la care viitorul student doreste sa fie.

Pentru acest videoclip m-am gandit sa apelam la personaje care sa intruchipeze proaspeti absolventi ai facultatii care au deja locuri de munca in domeniu si care sa prezinte facultatea intr-un mod cat mai convingator, sa vorbeasca despre avantajele pe care le prezinta aceasta facultate, despre benefiicile ei, conditiile bune din camine etc.

Videoclipul trebuie sa fie la fel unul cat mai concis care sa nu plictiseasca si sa atinga in acelasi timp toate obiectivele propuse acestei campanii de promovare, in care sa fie aratate clar oportunitatile pe care le ofera aceasta facultatea la finalizarea ei, avantajele terminarii acestei facultati, locurile de munca cum ar fii : purtatori de cuvant, redactori, reporteri, comentatori, specialisti in relatii publice etc.

Partea de radio este intr-un fel cea mai greu de realizat aici apelandu-se strict la un slogan bine intemeiat neputand recurge si la alte artificii ca in presa scrisa sau audio- vizual. Aici nu putem recurge nici la parte grafica si nici la un videoclip publicitar.

Deci pentru o publicitate cat mai buna la radio se va recurge foarte mult la jocuri de cuvinte, insa si in acest caz sloganul trebuie sa fie unul concis care sa nu plictiseasca.

De exemplu sloganul ar putea suna cam asa :

Facultatea de Jurnalistica din cadrul Universitatii Tibiscus o noua sansa pentru viitorul tau, un prim pas pentru cariera ta in jurnalistica, comunicare si relatii publice. Pentru inscrieri si mai multe informatii va invitam la Facultatea de Juranalistica de pe strada Lascar Catargiu nr 4-6, telefon 0256/300559 Timisoara.

E scurt concis si ofera destule informatii pentru a atrage viitori studenti.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.