Creeaza.com - informatii profesionale despre


Cunostinta va deschide lumea intelepciunii - Referate profesionale unice
Acasa » familie » cosmetica frumusete
Gama de produse L"OREAL PARIS

Gama de produse L"OREAL PARIS


Gama de produse L"OREAL PARIS

Revilift antirid ce are actiune anti-rid datorata pro-retinolului A filtrului UV si vitaminei E estompeaza ridurile si reduc efectele nocive ale razelor UV si actiune de

fermitate datorata par-Elastyl -ului, care impiedica lasarea trasaturilor, degradarea elastica si confera elasticitate si tonicitate a tenului.

Revitalift crema de noapte are o actiune reparatoare de noapte cu tripla actiune: regenerare, combatere a ridurilor imbunatatirea fermitatii tenului.Crema triplu activ de zi cu actiune de hidratare, stralucire si de protectie UV pentru ten uscat, sensibil si pentru tenul normal mixt.

Revitalift ochi - pentru conturul ochilor, ce impiedica ridurile si lasarea pleoapelor redand frumusetea si tineretea.

Lapte demachiant pentru toate tipurile de piele, cu nuante bleu si lapte demachiant pentru piele uscata si sensibila. cu nuanta roz, sub forma de emulsie fluida, cu actiune blanda, fara alcool, pentru fata si pleoape.

Fond de ten translucide, cu vitamina C si filtru UV factor 12 ce confera un ten natural, uniform, stralucitor, luminos ce nu luceste, sub forma de emulsie foarte fluida, cu pigmenti coloranti si translucizi, cu rezultat luminos multidimensionali.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.