Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale uniceAcasa » referate » informatica » word
Legarea sau inglobarea documentelor in si din alte aplicatii Office

Legarea sau inglobarea documentelor in si din alte aplicatii OfficeLegarea sau inglobarea documentelor in si din alte aplicatii Office

Legarea sau incorporarea unei foi de lucru Excel
Daca doriti sa creati link dinamic intre continutul documentului dvs. si cel registrului de lucru Microsoft Office Excel, inserati continutul ca obiect. Spre deosebire de lipirea continutului (cum ar fi prin apasarea CTRL+V), atunci cand il inserati ca un obiect legat sau incorporat, aveti posibilitatea sa lucrati cu acesta in programul original.

Daca inserati celulele in document ca obiect Excel, Microsoft Office Word executa Excel atunci cand faceti dublu clic pe celule, iar atunci veti avea posibilitatea sa utilizati comenzile Excel pentru a lucra cu continutul foii de lucru.
Cand inserati un intreg registru de lucru Excel ca pe un obiect, document afiseaza doar o foaie de lucru. Pentru a afisa foi de lucru diferite, faceti dublu clic pe obiectul Excel, apoi faceti clic pe foaia de lucru dorita.

Intelegerea diferentelor dintre obiectele legate si cele incorporate
Principalele diferente dintre obiectele legate si cele incorporate sunt date de locul in care sunt stocate datele si modul in care actualizati datele dupa plasarea lor in fisierul Word.
Se poate plasa un link la obiect sau o copie a obiectului in document. In acest mod, se pot insera obiecte din orice program care accepta tehnologia obiectelor legate sau incorporate (legare sau incorporare obiecte, sau OLE).
De exemplu, un raport de stare lunar ar putea contine informatii care sunt stocate separat intr-o foaie de lucru Excel. Daca legati raportul la foaia de lucru, datele din raport pot fi actualizate ori de cate ori fisierul sursa este actualizat. Daca incorporati foaia de lucru in raport, raportul contine o copie statica a datelor.

Obiecte legate și incorporate in document

 1. Obiect incorporat
 2.  Obiect legat
 3.  Fisier sursa

Obiecte legate
Cand un obiect este legat, informatiile pot fi actualizate numai daca este modificat fisierul sursa. Datele legate sunt stocate in fisierul sursa. Fisierul Word sau fisierul destinatie stocheaza numai locatia fisierului sursa si afiseaza o reprezentare a datelor legate. Utilizati obiectele legate daca dimensiunea fisierului este un criteriu. Legarea este de asemenea utila cand doriti sa includeti informatii care se intretin independent, cum ar fi datele colectate de la un alt departament si cand doriti ca aceste date sa fie la zi, intr-un document Word.

Obiecte incorporate
Cand incorporati un obiect Excel, informatia din fisierul Word nu se schimba daca modificati fisierul sursa Excel. Obiectele incorporate devin parte a fisierului destinatie si, odata inserate, acestea nu mai fac parte din fisierul sursa. Deoarece informatiile sunt continute total intr-un document Word, incorporarea este utila cand nu doriti ca informatiile sa reflecte modificarile din fisierul sursa sau cand nu doriti ca destinatarii documentului sa se preocupe de actualizarea informatiilor legate.

Actualizarea obiectelor legate
Obiectele legate nu se actualizeaza automat.
Aceasta inseamna ca Word actualizeaza informatiile legate de fiecare data cand deschideti fisierul Word sau atunci cand fisierul Excel sursa se modifica in timp ce fisierul Word este deschis. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa modificati setarile pentru obiectele legate individuale, pentru ca obiectul legat sa nu se actualizeze sau pentru ca sa se actualizeze numai atunci cand cititorul documentului opteaza sa il actualizeze manual.

De asemenea, aveti posibilitatea sa impiedicati ca Word sa actualizeze automat linkurile din toate documentele pe care le deschideti. Aceasta reprezinta o masura de securitate, pentru a preveni actualizarea documentelor cu fisiere provenite din surse care nu sunt de incredere.

Cand deschideti un document care contine obiecte legate, Word va solicita sa actualizati documentul cu date din fisierele legate. Daca vi se pare ca fisierele legate provin dintr-o sursa care nu este de incredere, faceti clic pe Nu in acest mesaj.

De asemenea, mai este posibila o permanenta intrerupere a conexiunii dintre obiectul legat si fisierul Excel sursa. Cand conexiunea este intrerupta, obiectul nu mai poate fi editat in documentul Word; acesta devine o imagine a continutului Excel.

Actualizarea manuala a unui obiect legat

 1. In meniul Edit selectati optiunea Links si se va deschide fereastra Links.

links

 1. Faceti clic pe linkul pe care doriti sa il actualizati manual, apoi, sub Update method for selected link , faceti clic pe Manual Update.

Evitarea actualizarii unui obiect legat

 1. In meniul Edit selectati optiunea Links si se va deschide fereastra Links.
 2. Faceti clic pe linkul pentru care doriti impiedicati actualizarea, apoi, subUpdate method for selected link, bifati caseta de selectare Locked.

Pentru a debloca linkul, faceti clic pe obiectul legat, apoi apasati CTRL+SHIFT+F11.

Intreruperea conexiunii dintre obiectul legat si sursa sa

 1. In meniul Edit selectati optiunea Links si se va deschide fereastra Links.
 2. Faceti clic pe legatura pe care o deconectati, apoi faceti clic pe Break Link. Sau apasati CTRL+SHIFT+F9.

Inserarea unui obiect legat sau a unui obiect incorporat dintr-un fisier Excel

 1. Deschideti atat documentul Word cat si foaia de lucru Excel, care contine datele din care doriti sa creati un obiect legat sau un obiect incorporat.
 2. Comutati la Excel, apoi selectati intreaga foaie de lucru, o zona de celule sau diagrama pe care o doriti.
 3. Apasati CTRL+C sau folositi comanda Copy din meniul Edit.
 4. Comutati la documentul Word, apoi faceti clic acolo unde doriti sa apara informatiile.
 5. Din meniul Edit, selectati optiunea Paste Special.

paste special

 1. Pentru a lega obiectul in fereastra aparuta selectati Paste Link, iar in lista As selectati Microsoft Office Excel Worksheet Object.

paste special

 1. Pentru a incorpora obiectul selectat doar Paste.

Crearea unei noi foi de lucru in cadrul unui document
Cand creati o noua foaie de lucru intr-un document, foaia de lucru este inserata in document ca obiect incorporat.

 1. Amplasati punctul de insertie acolo unde doriti sa creati foaia de lucru.
 2. Din bara de instrumente standard apasati butonul Insert Microsoft Excel Worksheet, se va deschide o mica fereastra in care selectati numarul de celule de care aveti nevoie.

insert worksheet

 1. Completati foaia de lucru cu informatiile dorite.

Modificarea obiectelor legate sau incorporate

 1. Faceti dublu clic pe obiect, apoi efectuati modificarile dorite. Daca obiectul este incorporat, modificarile se afla doar in copia din document. Daca obiectul este legat, modificarile sunt facute in fisierul sursa.
 2. Faceti clic pe obiect apoi mergeti in meniul Edit, selectati optiunea Linked Worksheet Object si apoi Edit. Se va deschide documentul original in care puteti face modificarile dorite.Politica de confidentialitate

.com Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.


Proiecte

vezi toate proiectele
 SCHITA DE PROIECT DIDACTIC GEOGRAFIE CLASA: a IX-a - Unitatile majore ale reliefului terestru
 PROIECT DIDACTIC 5-7 ani Educatia limbajului - Cate cuvinte am spus?
 Proiect atestat Tehnician Electronist - AMPLIFICATOARE ELECTRONICE
 Proiect - masurarea si controlul marimilor geometrice

Lucrari de diploma

vezi toate lucrarile de diploma
 Lucrare de diploma - eritrodermia psoriazica
 ACTIUNEA DIPLOMATICA A ROMANIEI LA CONFERINTA DE PACE DE LA PARIS (1946-1947)
 LUCRARE DE DIPLOMA MANAGEMENT - MANAGEMENTUL CALITATII APLICAT IN DOMENIUL FABRICARII BERII. STUDIU DE CAZ - FABRICA DE BERE SEBES
 Lucrare de diploma tehnologia confectiilor din piele si inlocuitor - proiectarea constructiv tehnologica a unui produs de incaltaminte tip cizma scurt

Lucrari licenta

vezi toate lucrarile de licenta
 LUCRARE DE LICENTA CONTABILITATE - ANALIZA EFICIENTEI ECONOMICE – CAI DE CRESTERE LA S.C. CONSTRUCTIA S.A TG-JIU
 Lucrare de licenta sport - Jocul de volei
 Lucrare de licenta stiintele naturii siecologie - 'surse de poluare a clisurii dunarii”
 LUCRARE DE LICENTA - Gestiunea stocurilor de materii prime si materiale

Lucrari doctorat

vezi toate lucrarile de doctorat
 Diagnosticul ecografic in unele afectiuni gastroduodenale si hepatobiliare la animalele de companie - TEZA DE DOCTORAT
 Doctorat - Modele dinamice de simulare ale accidentelor rutiere produse intre autovehicul si pieton
 LUCRARE DE DOCTORAT ZOOTEHNIE - AMELIORARE - Estimarea valorii economice a caracterelor din obiectivul ameliorarii intr-o linie materna de porcine

Proiecte de atestat

vezi toate proiectele de atestat
 PROIECT ATESTAT MATEMATICA-INFORMATICA - CALUTUL INTELIGENT
 Proiect atestat Tehnician Electronist - AMPLIFICATOARE ELECTRONICE
 ATESTAT PROFESIONAL LA INFORMATICA - programare FoxPro for Windows
 ATESTAT PROFESIONAL TURISM SI ALIMENTATIE PUBLICA, TEHNICIAN IN TURISM
Termeni si conditii
Contact
Creeaza si tu