Creeaza.com - informatii profesionale despre


Cunostinta va deschide lumea intelepciunii - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » marketing
Redactarea unui text argumentativ

Redactarea unui text argumentativ


Redactarea unui text argumentativ

Campionii sunt curiosi, activi, sanatosi, puternici si curajosi. Iar copilul tau este un campion in tot ceea ce face. Micul lui secret este Chocapic - cereale pentru micul dejun.

Chocapic contine combinatia perfecta de vitamine si minerale pentru a-i asigura micutului tau energia de care are nevoie intreaga zi. Mai mult, Chocapic are un delicios gust de ciocolata, pe care toti copii il adora. Ai scapat de mancarea lasata in farfurie!

Si pentru ca Chocapic apreciaza mamicile, nu te tine mult in bucatarie. Cerealele sunt gata in doar cateva minute! Le poti prepara cu lapte cald sau rece, cu suc natural sau le poti lasa simple - o gustare usoara care sa-ti incante puiul cand face teme, cand se joaca sau cand se uita la televizor.

Chocapic este alegerea voastra ideala. Pentru campionul tau si pentru sustinatorul lui numarul 1!Am construit acest text bazandu-ma pe argumentul autoritatii, completat de o relatie cauzala: copii devin campioni (figuri umane care impun respect si care detin un grad mare de autoritate in fata celorlalti) datorita consumului zilnic de cereale. Si tot pentru ca folosesc cerealele Chocapic, mamicile nu mai petrec mult timp in bucatarie. Mai apar in text si argumente de tip pragmatic: datorita gustului bun, copii mananca tot din farfurie, iar datorita timpului scurt de preparare, mamicile au mai mult timp liber. Nu lipseste nici argumentul cazualitatii: copilul este un campion pentru ca mananca Chocapic - am suprasolicitat beneficiile consumului de cereale; copilul nu este doar energic si sanatos, ci devine curios, puternic si curajos, ca un adevarat campion. Argumentele logice sunt reprezentate de continutul cerealelor, de gustul placut si de timpul scurt de preparare. In final, am inserat un argument athemic, care capata o forta cu atat mai mare cu cat este bazat pe unul dintre cele mai puternice relatii afective interumane: cea dintre mama si copil - copilul devine campion, iar mama, sustinatorul lui numarul 1.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.