Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » afaceri » confectii
CAPTUSIRI CU PIELE PIGMENTATA

CAPTUSIRI CU PIELE PIGMENTATA


CAPTUSIRI CU PIELE PIGMENTATA

Familiei ii apartin produsele care, prin procedee tehnologice ale artei tabacirii au dobandit caracteristici unice, fascinatia, frumusetea punand in valoare pielea, mentinand intacte calitatile usor de recunoscut la pipait. Atingeti-le si descoperiti consistenta, granulozitatea, moliciunea, flexibilitatea in diverse grosimi structurale cuprinse intre 0,9 si 1,8 mm, pentru a le face potrivite oricarei exigenta de stil. Sono finisate in culori netoxice, pe baza de apa cu tehnici speciale si sunt recomandate pentru a oferi ambiente dinamice, percepute cu dezinvoltura. Se curata usor, nu au probleme cu vioiciunea copiilor si sunt compatibile cu prezenta animalelor domestice.

DYNAMIC

Pielea DYNAMIC are grosime cuprinsa intre 0,9 - 1,0 mm, finisajul cu granulatie uniforma, atingere moale si granuloasa. Sunt piei PIGMENTATE, prevazute cu o protectie la finisare, permitand performante bune de rezistenta la uzura si la culoare, cu o simplitate de intretinere. Look-ul sau confera o extraordinara cromie a culorilor care prezinta o gama variata de nuante, realizata prin tonuri clasice, trend, disponibile fie in nuante uni, cat ci in cele cu efect de ton dublu maculat. Este o captusire ideala pentru a imbraca produse in ambiente dinamice si percepute cu dezinvoltura.FLEXA

Pielea FLEXA are o grosime de 1,3 - 1,5 mm, finisajul cu granulatie groasa si uniforma, atingere granuloasa si sustinuta de consistenta grosimii.. Sunt piei PIGMENTATE, prevazute cu o protectie la finisare, permitand performante bune de rezistenta la uzura si la culoare, cu o simplitate de intretinere, garatand o inalta resistenta structurala. Look-ul sau confera o extraordinara cromie a culorilor care prezinta o gama variata de nuante, realizata prin tonuri clasice, trend. Recomandate pentru captusiri modele cu un gust modern, cu linii sobre si moderne, recomandata pentru ambiente din zilele noastre, percepute cu vivacitate si dinamica.

CAPTUSIRI IN PIELE SEMI-ANILINA

Familiei ii aprtin produse care prin tehnici particulare de lucru pastreaza nealterate proprietatile originare de naturalete si autenticitate a pielii. Pe acestea, examinand cu atentie, este posibil sa apara semne precum niste cicatrici, diferente de granulatie, riduri, vinisoare, diferente de ton in culoare sau alte urme pe care natura le-a lasat pe aceste piei si care sunt puse in valoare da o incomparabila experienta a artei tabacirii. Au grosime structurala diferita cuprinsa intre 0,9 - 2,4 mm, pentru a le face potrivite deferitelor exigente de stil . sunt tabacite in diferite nuante de culori si efecte; uni, dublu ton, patate, cu portiuni deschise la culoare, etc., toate sunt extraordinare la atingere. Sunt produse care se deosebesc prin delicatetea lor si sensilitatea lor la uzura, indicate indeosebi pentru ambiente studiate unde pun in evidenta extraordinara lor clasa. Sunt alegerea cea mai potrivita celor carora, zi de zi, le place sa se bucure de propriul divan, fara a renunta la placerea elegantei clasice sau moderne.

SOFT

Pielea SOFT are grosime 0,9 - 1,0 mm, aspect granulos fin si uniform, atingere moale si nealunecoasa. Gama de culori prezinta o variatie de nuante uni sau cu efect dublu ton maculat. Sunt piei PIGMENTATE si finisate cu un strat fin de pigment , astfel incat sa confere produsului naturalete si moliciune. Finisarea, in afara de o face casanta si nealunecoasa, ofera o performanta delicata in rezistenta in ceea ce priveste culoarea si rezistenta. Indicata pentru captusirea modelelor inconjuratoare si confortabile, recomandata pentru cadre sobre si elegante, percepute cu eleganta.

VOGUE

Pielea VOGUE are o grosime 1,3 - 1,5 mm, finisajul granulos natural si neregulat, atingere moale si placuta, precum si consistenta in ceea ce priveste grosimea. Sunt piei PIGMENTATE si finisate cu un strat fin de pigment, astfel incat sa confere produsului naturalete si moliciune. In plus, finisarea care o face casanta si nealunecoasa, ofera o performanta delicata in ceea ce priveste rezistenta culorilor care prezinta o bogata gama de nuante, realizata prin tonuri clasice si trend. Propuse pentru captusirea modelelor trend si rafinate, recomandata pentru ambiente tineresti si moderne, armonioase.

CAPTUSIRI IN PIELE DEOSEBITA

FASHION

Pielea FASHION are o grosime de 1,0 - 1,1 mm, finisajul granulat natural si neregulat. Sunt piei PIGMENTATE, cu protectie la finisare, lucrata prin metodologie moderna inovatoare a artei tabacirii care o face unica in felul sau, garantand o buna performanta de rezistenta la uzura. Tehnica speciala de lucru realizata cu un amestec de anilina, le confera o atingere moale, casanta si armonioasa, cu efect dublu ton maculat, super trend, acest lucru find conferit de finisajul IRIZANT pe care efectul sau in ape confera modernism living-urilor.   Cromatica culorilor prezinta o gama de nuante realizata prin tonuri trend care confera propuneri pentru realizarea unor divanuri si fotolii pentru cadre de zi cu zi si tineresti, caracterizate prin dinamica, satisfacand gusturile trend si rafinate.

GLAMOUR

Pielea GLAMOUR are o grosime 0,9 - 1,0 mm, finisaj granulat natural si neted, atingere moale si nealunecoasa. Finisaj pe baza de uleiuri si ceara speciale le confera o transparenta magica, cu efect dublu ton, usor deschis la culoare, foarte luminos. Eleganta, rafinamentul si modernitatea vor fi caracteristicile oricarui divan captusit cu aceste piei.


METROPOLITAN

Pielea METROPOLITAN are o grosime de 2,2 - 2,4 mm; finisajul INFLORAT evidentiat de caracteristici intrinsece ale vietii BOVINELOR, sunt dovada autenticitatii produsului care este granulat natural si neregulat. Tehnica speciala de lucru le confera atingere moale, casanta si placuta, precum si consistenta in ceea ce priveste grosimea.

Cromatica culorilor prezinta o variatie de nuante realizata prin tonuri clasice si trend, potrivite in vederea realizarii unor divanuri sau fotolii cu linii sobre si colturate pentru ambiente de zi cu zi, rafinate si elegante, in plus pentru cei care vor sa iasa in evidenta, facand propriul living modern, este posibil sa cerem motarea unor cusaturi CASUAL (finisaj exterior).

HORSY

Pielea HORSY are o grosime de 1,2 - 1,4 mm, finisaj de piele rasa care, datorita unei tehnici speciale de lucru artizanal de extirpare, creaza desene neregulate. Nuantata pe baza de coloranti si anilina, dobandeste profunzime cromatica, cu efecte artistice foarte sugestive si pitoresti. O captusire naturala, insa tehnologica, ce se lasa cu siguranta observata prin diversitatea novatoare si moderna, creand personalitate si sarm propriului ambient.

CHARME

Pielea CHARME are o grosime de 1,0 - 1,1 mm, finisaj granulat natural cu aplicatie de placute si pete datorate utilizarii unor produse anilice la finisare, le confera o magica transparenta, cu efect dublu ton, usor deschis la culoare si deosebit de luminos, unic in felul sau. Tendinta, refinamentul si caracterul sau ciudat vor fi caracteristicile principale ale oricarui divan captusit cu aceasta piele.

PITON

Piela PITON are o grosime de 1,0 - 1,1 mm, finisaj neregulat cu granulatie uniforma, vrea sa confere naturaletea la standard modern. Transparenta, luminozitatea si efectul patat manual sunt elementele de efect care scot in evidenta tehnologia si inovatia artei tabacitului si atribuie acestui articol toata naturaletea si vivacitatea unei piei la moda. Pentru cine indrageste sa fie FASHION un truc de clasa va scoate in evidenta ambientele care vor gazdui divanurile captusite cu aceasta piele.

INGRIJIRE SI INTRETINERE A PIEILOR

PIELEA este PIELE si este un concept univoc, cu inalta implicare emotionala, cu efecte senzoriale care ofera senzatii tactile, olfactive si vizuale, insa, in acelasi timp, exprima o valoare functionala care determina alegeri pe baza de concepte ambientale cu totul subiective. De asemenea, evolutia artei tabacirii ramane mereu un produs NATURAL si DELICAT.

Va recomandam sa acordati atentia cuvenita curatirii divanului Dumneavoastra de piele

Pentru a curata zilnic divanul Dumneavoastra, in general, este suficient sa stergeti praful cu o carpa, uscata si nu abraziva, in timp ce curatenia mai intensa este necesar sa se faca diferentiat, in functie de tipul de piele: PIGMENTA, SEMI-ANILINA si ANILINA.

Pielea PIGMENTATA este un concept estetic si functional, fie in utilizare, insa mai ales in ceea ce priveste usurinta intretinerii. Pieile sunt PIGMENTATE si finisate cu un strat fin de protectie, permitand indepartarea petelor, grase sau lichide, insa mereu cu mare atentie, in functie de viferitele produse apartinand aceleiasi categorii, adica: pentru petele de lichid (bauturi alcoolice, cafea, ceai, lapte, ciocolata), grase (uleiuri, rosii, diferite creme, etc) si cosmetice( fard, rimel, pudra, etc): indepartati rapid petele de pe suprafata, tamponand cu o carpa sau hartie absorbanta, apoi cu o carpa curata imbibata intr-o solutie de apa si sapun neutru, stergeti din exterior spre interior pata, pana la rezultatul optim de curatenie, in timp ce pentru indepartrea gumei este potrivit sa raciti suprafata pielii utilizand saculeti de gheata. Eliminati urmele cu radiera de sters foarte moale, avand grija sa nu indepartati culoarea de pe suprafata pielii.

Pielea SEMI-ANILINA si ANILINA este un concept estetic in care prevaleaza eleganta si armonia unui produs sensual care confera efecte senzoriale intru totul subiective.pieile sun NUANTATE pe baza de culori si anilina, delicatetea la atingere, transparenta aspectului si nunarele variate privilegiaza integritatea unui produs intru totul NATURAL. Sunt piei foarte delicate, de aceea necesita multa atentie in ingrijire, in unele cazuri, precum pielea ANILINA, chiar si apa poate compromite aspectul estetic, avand grija sa indepartam la timp pata, reducand pe cat posibil imbibarea produsului in structura pielii, evitand astfel eventuala creare a unor halo-uri., in timp ce pentru petele uscate, periati usor folosind o perie cu tepi moi sau aspirati cu aspiratorul.

Daca pata persista, nu ezitati sa contactati SERVICE-ul nostru, care va va ajuta sa rezolvati problema prin eventuale recomandaru; in plus, puteti face apel la LEATHER CARE KIT, unde veti gasi majoritatea informatiilor privind indepartrea petelor.

Pentru a mentine divanul Dumneavoastra mult timp, este nevoie sa:

Evitati sa varsati orice fel de lichid pe suprafata pielii.

Evitati sa uscati pielea cu prosopul sau la lumina soarelui.

Evitati sa plasati divanul aproape de surse de caldura, sobe si calorifere.

Evitati sa expuneti direct divanul la lumina soarelui sau la veioze puternice.

Evitati sa curatati cu carpe sau abrazivi.

Evitati sa utilizati alcool sau detergenti nerecomandati care pot distruge iremediabil captuseala divanului,provocand crapaturi, decolorare sau distrugerea finisajului.

Nota: LEATHER CARE KIT nu este utilizabil pentru toate tipurile de piele apartinand gamei NATURAL LIVING.

In caz de cereri ulterioare de achizitionare a captuselii identice, veti obesrva usoara diferenta fie de culoare cat si de atingere intre produse , deoarece pielea se identifica printr-o personalitate unica si naturala.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.