Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » didactica » copii
Cum sa alegi sania potrivita pentru tine si copilul tau !

Cum sa alegi sania potrivita pentru tine si copilul tau !


Cum sa alegi sania potrivita pentru tine si copilul tau !

Sania in timpuri stravechi era folosita adesea ca un mod de transport . In zilele noastre foarte rar se mai foloseste ca mijloc de transport , mai des se utilizeaza pentru plimbari,agrement si sporturi de iarna. Majoritatea saniutelor sunt proiectate pentru o singura persoana dar si pentru doua . In vremuri mai vechi, saniutele erau confectionate din lemn complet , dar acum avem variatii diferite de materiale si forme In vremuri mai vechi, saniutele erau confectionate din lemn complet , dar acum avem variatii diferite de materiale si forme. In mare parte aceste sanii se realizeaza din material plastic integral care rezista la temperaturi joase,din material plastic cu cadru metalic,din lemn cu cadru metalic,din lemn integral etc. Exista si modele de saniute sport cu suspensie si centuri de siguranta cum ar fi modelul Snow Comfort, este fabricata folosind cea mai recenta tehnologie tevi si sistem de sprijin, de retinere cu rama fixa laterala pentru copii mici, batrani si persoane cu handicap.

Manevrabilitate ridicata, si, prin urmare, de conducere in conditii de siguranta .Aluneca foarte bune in toate tipurile de zapada

Cel mai cautat model este cel din plastic integral, care vine in mai multe modele si culori.Aceste sanii sunt fabricate din material plastic de inalta calitate.
Cel mai des sunt utilizate pentru recreerea copilor dar si a adultilor. Un astfel de model oferit de Nichiduta este Saniuta Cobra. Potrivita pentru 2 copii (de la varsta de 5 ani) sau un adult si un copil.
Fabricata din material de inalta calitate, ramane flexibil si la temperaturi inalte.
Saniuta este echipata cu frane de mana pe ambele parti.
Este o buna idee sa achizitionati o sanie buna calitate astfel incat copiii dvs. se pot bucura mult timp de ea si fara nici un risc privind siguranta acestuia.
Saniutele de plastic sunt folosite adesea pentru sporturile de iarna. Prin urmare, ar fi o idee sa alegeti o sanie din plastic care poate asambla cu usurinta iar un alt beneficiu acestei sanii de plastic este ca acestea sunt usor de transportat dintr-un loc la altul.

In aceasta perioada a anului multi dintre noi sunt in cautarea unui model de sanie potrivit dar cel mai des sunt cumparate pe ultima suta de metri .Copii prefera o saniuta mica de plastic frumos colorata in timp ce adultii prefera saniutele ce pot fi manevrate cu usurinta si le pot oferii un plus de adrenalina cum ar fi saniutele tip bob cum ar fi Sanie tip Bob Snow Racer Black Line

Un Clasic Snow Racer negru.Pentru siguranta este consolidata cu reflexe pe marginea scaunului si pe partea din spate a cadrului.
Asugura un nivel ridicat de siguranta

Plimbarea cu saniuta este foarte distractiva dar nu trebuie neglijate aspectele privind siguranta dumneavoastra si a copiilor.Grabestete si nu rata ocazia de a fi primul pe partie odata cu caderea primilor fulgi de nea.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.