Creeaza.com - informatii profesionale despre


Cunostinta va deschide lumea intelepciunii - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » informatica
OFERTA COMERCIALA DE EXPORT A FIRMEI 'BitDefender S.R.L."

OFERTA COMERCIALA DE EXPORT A FIRMEI 'BitDefender S.R.L."


OFERTA COMERCIALA DE EXPORT A FIRMEI

,,BitDefender S.R.L."

,,BitDefender®. The future of security now " - acesta este motoul cu care o mica firma a inceput o poveste de succes.

BitDefender® a luat fiinta in Bucuresti, Romania, in anul 2001. A urmat o ascensiune rapida, BitDefender devenind antivirusul numarul unu cu o cerere considerabila pentru produsele sale in intreaga Europa si nu numai. Desfasurandu-si activitatea la nivel global, compania ofera acum protectie superioara impotriva pericolelor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si companii prin intermediul punctelor sale de lucru din Romania, Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Spania, bucurandu-se de o prezenta masiva si pe alte piete.BitDefender® este un pionier in domeniul solutiilor de securitate, gata sa intre in competitie cu cele mai mari nume in domeniul tehnologiei, prin integrarea unor solutii de securitate pe mai multe niveluri, una dintre acestea fiind deja recunoscuta de revista PC World ca '#1 Best Buy' in martie 2006.

Printre realizarile cu care firma se mandreste se numara combinarea unei solutii antivirus clasice si eficiente cu protectia firewall in iunie 2001, tehnologia de blocare pe baza comportamentala tot in iunie 2001 si, in sfarsit, protectia proactiva cu ajutorul tehnologilor bazate pe scheme generice, in septembrie 2002. Datorita excelentilor programatori din cadrul companiei, continua dezvoltarea unei tehnologii robuste si a unei excelente viteze de reactie fata de noii virusi, spre satisfactia atat a utilizatorilor individuali, cat si a companiilor care ne sunt clienti.

Produsele BitDefender® pot fi folosite pe diverse platforme- Windows, Linux sau FreeBSD.

Obiectivul este acela de a asigura invulnerabilitatea utilizatorilor BitDefender® in fata tuturor pericolelor, mergand de la actiunea distrugatoare a virusilor si pana la micile probleme de zi cu zi, de tipul spam-ului. Simplu. Dorinta de a crea un produs execent, de a oferi integrarea perfecta si asistenta de cea mai buna calitatea tuturor clientilor.

BitDefender astazi

BitDefender are prezenta directa in 7 tari si parteneri locali in alte 60. Lor li se adauga peste 100 de distribuitori on-line. Cu ajutorul acestei retele, produsul romanesc este utilizat de peste 41 de milioane de clienti din circa 180 de tari. BitDefender a inregistrat o triplare a cifrei de afaceri in fiecare din ultimii 5 ani si detine astazi circa 1.5% din piata mondiala de antivirus.

BitDefender este cel mai vandut produs IT romanesc in lume, cu peste 30 de milioane USD absorbtie de piata in 2005 si peste 60 de milioane in acest an, din care 95% export. Vanzarile BitDefender in lume au constituit anul trecut circa 95% din exportul Romaniei de licente software.BitDefender este asociat de presa internationala drept cel mai cunoscut produs de IT din Europa de Est. Numai in acest an:

- Red Herring, una dintre cele mai importante publicatii mondiale specializate in analiza potentialului de afaceri al companilor internationale a nominalizat BitDefender drept cea mai interesanta organizatie pentru investitori, din Europa de Est;

- IDG SUA a inclus BitDefender in TOP IT mondial 2006. Nici un alt produs din Europa de Est nu mai face parte din acest prestigios clasament;

- BitDefender este desemnat Best Buy in domeniul solutiilor antivirus de catre editia americana "PC World", surclasand 9 dintre cele mai renumite produse din lume, inclusiv cele americane.


In 2005, BitDefender a reusit o premiera pentru Romania: a devenit primul produs romanesc nr. 1 in vanzari pe segmentul sau, intr-o piata vestica; in magazinele franceze, romanii au reusit sa depasesca in vanzari gigantii mondiali Symantec si McAffe.

Cu greu se gaseste in Franta un utilizator cat de cat educat care sa nu fi auzit de BitDefender. Aproximativ 17% dintre germanii care detin un calculator cunosc brandul BitDefender/SOFTWIN, conform unui studiu realizat de PC Professionell Brand Track in 2006.Ultimele recenzii au desemnat BitDefender "Best Buy" pe segmentul sau (PC WORLD SUA - Martie 2006, Consumer Report SUA - August 2006, CHIP Germania, Computerbild, C't - 2005).In tot acest timp, BitDefender a evoluat de la un brand antivirus la un brand de solutii si servicii de securitate a datelor. 54 de solutii de securitate care inglobeaza o multitudine de tehnologii precum antivirus, antispam, firewall, antiphishing, antispyware, antirootkit etc., alcatuiesc astazi portofoliul brandului. Produsele sunt adaptate in 27 de limbi.

Premii si certificari

BitDefender® a obtinut numeroase premii, distinctii si certificari de la lansare, in anul 2001, si pana in prezent. De la prestigiosul premiu European IST pana la calificarea #1 Best Buy venita din partea PC World si pozitionarea intre cele mai bune 100 de produse informatice in clasamentul realizat de PC World pentru anul 2006. Toate acestea demonstreaza recunoasterea la nivel mondial de care se bucura compania datorita tehnologiei sale superioare si a ofertei sale de produse.

Certificari

Solutiile BitDefender au trecut cu brio testele independente de performanta la care au fost supuse. Principalele organisme internationale de certificare, printre care AV-Test, VirusBulletin, ICSA Labs si West Coast Labs, au atestat, in repetate randuri, excelenta lor capacitate de detectie.

Anexa 1 - Oferta de export

BitDefender S.R.L.

Bulevardul Preciziei 24, WEST GATE PARK, Parter
Bucuresti 062203 Sector 6
Romania
Telefon : ‎+40 21 206.34.70 
Fax : ‎+40 21 264.17.99

E-mail:office@bitdefender.com

Web: www.bitdefender.ro

Turnover /Cifra de afaceri:

3.000.000 EUR

Registered capital/Capital social:

500 RON

Registry of commerce/Nr. reg. comertului:

J40/20427/2005

Persoana de contact: Bogdan Irina office@bitdefender.com

Anul fondarii: 2001

Tipul de activitate: produse IT

Oferta la export: BitDefender Total Security 2009 - BitDefender Total Security 2009 ofera protectie proactiva complexa pentru calculatorul tau, fara a reduce viteza acestuia. Solutia include antivirus, antispyware, antispam, firewall oferind protectie eficienta impotriva atacurilor informatice si a altor amenintari de pe Internet. Functia de backup te ajuta sa iti pastrezi documentele si datele importante in siguranta.

BitDefender Internet Security 2009 - BitDefender Internet Security 2009 iti ofera toata siguranta de care ai nevoie pe Internet, fara a reduce viteza calculatorului tau. Aceasta solutie iti aduce protectie firewall si protectie proactiva impotriva virusilor, a atacurilor informatice, a mesajelor spam si a furtului de date personale. Optiunile de administrare a retelei personale va asigura, tie si familiei tale, o experienta sigura pe Internet.

BitDefender Antivirus 2009 - BitDefender Antivirus 2009 ofera protectie proactiva avansata impotriva virusilor, a programelor spion, a tentativelor de frauda (phishing) si a furtului de date personale. Beneficiind de suport tehnic gratuit, actualizari orare si o tehnologie de scanare care nu incetineste calculatorul, BitDefender Antivirus este cea mai buna solutie de securitate pentru tine.

BitDefender Free Edition 10 - BitDefender 10 Free Edition este un instrument care scaneaza calculatorul la cerere, excelent si in cazul refacerii sistemului. Daca sunteti permanent conectat la Internet, va sfatuim sa folositi o solutie antivirus mai complexa.

BitDefender Mobile Security v2 - BitDefender Mobile Security ofera protectie permanenta pentru dispozitivele mobile care ruleaza pe SymbianT sau Microsoft® Window MobileT. Beneficiind de experienta valoroasa pe care BitDefender a acumulat-o in combaterea pericolelor informatice, BitDefender Mobile Security este un instrument usor de folosit, care consuma resurse putine, pastrand mobilitatea dispozitivului pe care-l folositi.

Bibliografie:  www.bitdefender.ro

www.berlin.mae.ro

www.zf.ro

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.