Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » marketing
Conceperea unei reclame

Conceperea unei reclame


Conceperea unei reclame

Am ales pentru aceasta campanie un spot TV, deoarece acest tip de publicitate are un impact ridicat asupra publicului. Campania Tv va fi sustinuta prin printuri in reviste de profil si bannere outdoor in locatii alese strategic (in locurile cu flux mare de oameni, cum ar fi pietele centrale si in zonele apropiate marelor puncte de iesire din orase si din tara (gari, autobaze, aeroporturi).

Scenariu spot TV

Ecranul negru, pe care apare scris cu font alb, simplu:

Imagineaza-ti

Scrisul dispare si apar in locul lui ilustratii. Concomitent, in fundal incepe o melodie populara lenta. Imaginile se desfasoara una dupa alta, la intervale regulate. O voce feminina suava spune, aproape in soapta:

Un loc in care muntii si cerul se imbratiseaza in fiecare dimineata ca pentru prima oara.

Imaginile continua, descriind peisaje magnifice. Un barbat si o femeie merg desculti prin iarba, relaxati si fericiti, ca si cum toate grijile din lume au disparut. In fata lor, la cativa pasi, zburda vesel un copil. Vocea continua:

Un loc in care roua ti se lipeste de talpi atunci cand pasesti descult prin iarba

Se face o trecere vizuala intre peisaje si un sat. Camera trece prin mai multe gospodarii, unde localnicii muncesc - activitati tipic taranesti: mulsul vacilor, framantatul painii, olarit, taiat de lemne, munci campesti. Barbatul si femeia apar ca luand parte la fiecare activitate cu placere, iar copilul se joaca cu alti copii de varsta lui (ceva gen sotronul - destul de traditional). O batrana munceste cot la cot cu fetele tinere, spaland rufe la rau.Un loc in care viata este proaspata si traditiile sunt actualitate. Un loc in care oamenii imbatranesc dupa propriile lor legi.

La lasarea serii, in sat, un foc mare si oameni care stau in jurul lui. Unele femei torc, altele cos, iar barbatii impart o plosca cu bautura. Din nou vocea. Ultimele cuvinte sunt soptite, partial acoperite cu cateva versuri de doina populara.

Un loc in care seara asculti povesti de sezatoare si doine de dor.

Imaginile devin acum ilustratii de interior, cu o familie numerosa in jurul unei mese bogate. Printre meseni se afla barbatul, iar langa el, femeia - sotia - pe care o priveste cu tandrete, si copilul . Vocea:

Locul in care te poti bucura de familia ta.

Din nou ecran negru, apare acelasi scris alb:

Muntii Apuseni.

Opreste timpul. Pastreaza ce e important.

Campania TV va fi sustinuta de printuri diferite, cu imagini extrase din spot. Am gandit trei printuri, asemanatoare ca structura, dar cu ilustratii diferite. Un print va ilustra scena initiala, cu familia care se plimba relaxata prin iarba. Al doilea va contine o imagine in care familia ajuta la muncile specifice vietii la tara. Al treilea va arata scena finala, cu intreaga familie in jurul mesei. Legatura celor trei printruri va fi textul, acelasi pentru fiecare: in partea dreapta a imaginii, jos, cu font mare, urmatorul text: Opreste timpul! Pastreaza ce e important! Dedesubt, cu font mai mic: Muntii Apuseni. Locul pe care ti l-ai imaginat.

Bannerele outdoor vor fi realizate dupa principiul printurilor.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.