Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » marketing
Descrierea unui obiect

Descrierea unui obiect


Descrierea unui obiect

Iti voi vorbi despre un obiect de care ai auzit cu siguranta, dar pe care probabil nu l-ai atins niciodata. Spun asta pentru ca lucrul la care ma refer este utilizat cu precadere in meserii si/sau hobby-uri agresive, cum ar fi armata, vanatoarea sau jocurile moderne (de tipul paint-ball, laser-tag sau airsoft), in care este recreata atmosfera campurilor de lupta.

Obiectul in cauza este creat pentru a largi spectrul vizual normal al omului si pentru a face obiectele sau persoanele indepartate sa para mai aproape. Marimea lui variaza foarte mult: cel mai mic iti incape cu usurinta in buzunarul de la piept, iar cel mai mare e cat un motan bine-hranit. Cu toate astea, e destul de usor pentru ca un barbat adult sa il poata manevra fara probleme cu o singura mana. E conceput pentru ca tu sa il poti purta, lejer, in jurul gatului, asemeni unei medalii, insa tehnologia moderna a facut posibila fixarea acestui obiect si pe caschetele de lupta ale soldatilor. Atunci cand il folosesti, trebuie sa il pozitionezi in dreptul ochilor si sa privesti direct prin el.Misteriosul obiect este foarte usor de identificat. E facut din plastic sau din materiale asemanatoare plasticului, in culori inchise - negru, gri - sau imitand echipamentul de camuflaj. In ceea ce priveste forma, obiectul despre care iti vorbesc e unic: doua tuburi, ca trunchiurile de con pe care le desenai la orele de matematica, unite intre ele la jumatate, pe inaltime. Spre partea mai ingusta, ai sa gasesti o rotita pentru reglaje, adesea striata. Tuburile sunt inchise, la ambele capete, de niste cercuri decupate din sticla, numite lentile. In interior, fiecare tub are un sistem de lentile, oglinzi si gaze inerte, aliniate pentru a focaliza acelasi punct si in aceeasi directie lumina. Astfel, atunci cand tu privesti prin lentilele din partea ingusta a acestui obiect, totul in jurul tau va parea mai aproape decat este in realitate.

P.S.: Ia aminte totusi, apropierea este o simpla iluzie optica si nu ceva magic. Cu ajutorul binoclului nu vei putea sa-ti revezi prietenii pe care i-ai indepartat, nu vei putea sa aduci mai aproape de indeplinire visele ratacite si nici nu vei putea atinge luna de pe cer.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.