Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » tehnologie » comunicatii
CANALELE DE CONTROL DE TIP BCCH

CANALELE DE CONTROL DE TIP BCCH


CANALELE DE CONTROL DE TIP BCCH

Canalele de control de tip BCCH sunt folosite in faza anterioara stabilirii unei conexiuni de comunicatie. Ele sunt canale unidirectionale statie de baza statie mobila. Din aceasta categorie fac parte urmatoarele canale logice:

- de difuzare de informatii la nivelul celulei (BCCH),

de corectie a frecventei (FCCH - Frequency Correction Channel)

de sincronizare (SCH - Synchronization Channel).Canalul logic BCCH este folosit pentru a transmite catre toti abonatii mobili informatii generale de sistem referitoare la celula in care se afla statia mobila si celulele invecinate (maxim Aceste informatii sunt folosite in procesul de selectie a celulei, sau pentru a cunoaste configuratia canalelor de control din celula curenta.

Canalul logic FCCH este folosit pentru corectia de frecventa astfel incat statia mobila sa fie acordata corect pe frecventa purtatoare a statiei de baza. Informatia transmisa prin FCCH este echivalenta cu o purtatoare nemodulata decalata cu o valoare fixa fata de frecventa nominala a purtatoarei utilizate.

Prin canalul logic SCH se transmit: numarul cadrului (FN) si codul de identificare al statiei de baza (BSIC). Aceste informatii fac posibila sincronizarea de cadru la nivelul statiei mobile si identificarea statiei de baza.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.