Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » didactica » comunicare si relatii publice
Analiza Imaginii Organizatiilor - Stabilirea sistemului de indicatori pentru "Club Restaurant La Scena"

Analiza Imaginii Organizatiilor - Stabilirea sistemului de indicatori pentru "Club Restaurant La Scena"


SCOALA NATIONALA DE STUDII POLITICE SI ADMINISTRATIVE

FACULTATEA DE COMUNICARE SI RELATII PUBLICE

Curs: Analiza Imaginii Organizatiilor

Referat 1

Stabilirea sistemului de indicatori pentru "Club Restaurant La Scena"Denumire organizatie : Club Restaurant La Scena

Logo :

Descrierea organizatiei :

Situat la intersectia Calarasilor cu Mantuleasa Clubul - restaurant La Scena deschis in 2002 recompune farmecul discret al Bucurestiului de altadata acest spatiu ofera mult teatru, multa scenografie si, prin restaurantul de la parter, o bucatarie spectaculoasa cu un meniu ce cuprinde preparate denumite dupa spectacolele jucate aici de-a lungul timpului.

Acesta este locul in care tinerii artisti prezinta productii de teatru, arta plastica, fotografie, stand-up comedy si alte forme artistice de avangarda. La Scena este, in orice caz, un spatiu care a reusit sa se impuna printre independentii bucuresteni.

Un loc unde miroase a teatru de calitate. Un loc special, care te invita la creatie. Care te invita la efort; care te provoaca sa fii inventiv. Un loc care a debutat sub zodia unor artisti de talie (Valeria Seciu, Victor Rebengiuc, Claudiu Bleont) si care si-a continuat destinul cu nume de rezonanta ale teatrului independent (Dana Voicu, Mihai Baranga, si altii).

SISTEMUL DE INDICATORI SI SUBINDICATORI:

EFICACITATEA ORGANIZATIEI:

Conceptie moderna de organizare:

"La Scena" a transformat un spatiul neconventional intr-un teatru independent, o scena construita in pod. Pe Aceasta scena s-au lasnsat unii din marii actori de mai tarziu : Dana Voicu, Mihai Baranga.

A gazduit printre primele spectacole avangardiste si de stand-up comedy incuranjand astfel tinerele talente.

Isi propune sa devina cat mai competitiv si sa atraga cat mai multe productii independente reprezentative.

Cifra de afaceri medie :

In ultimul semestru al anului curent " La Scena" a inregistrat o cifra de afaceri egala cu cea din aceeasi perioada a anului trecut.

Pozitie bine definita pe segmentul de piata specific:

" La Scena" este al doilea Club - Restaurant ca importanta pe piata romaneasca de specific alaturi de Clubul " Green Hours". Este frecventat atat de oamenii obisnuiti cat si de persoane publice in domeniu.

Politica activa de investitii:

Din momentul deschiderii in anul 2002 Clubul - Restaurant a investit peste 30.000 euro si a adunat o echipa ce asigura cresterea sanatoasa a imaginii si profiului, oferind totodata clientilor sai cel mai bun raport calitate - pret.

Resurse de personal suficiente:

" La Scena" dispune de un numar fix de angajati in latura de Restaurant si cea a departamentelor de PR si Management. Proiectele teatrale/muzicale/expozitii pe care le gazduieste aduc cu sine un numar variabil de angajti care semneaza contracte de colaborare.

Stare morala a angajatilor foarte buna:

Datorita mediului artistic in care angajatii asi desfasoara activitatea starea psihico-afectiva este foarte buna. Se pot bucura de facilitatile de participare la diferite evenimente sau petreceri si pot aduce un plus de creativitate.

COMPETENTA MANAGERIATULUI:

Moralitate ireprosabila:

In cadrul clubului "La Scena" activeaza atat trupe care apartin de Asociatia Teatrului Arca dar si trupe independente nefacandu-se diferente de ordin material sau moral.

Capacitate reala de gestionare a crizelor:

In anul 2009 criza economica a atins si latura artistica fiind nevoie ca in lunile iunie-septembrie Clubul "La Scena" sa scada valoarea biletelor si sa nu mai opreasca 23% din vanzari.

Profesionalism ridicat:

La inceput in anul 2002 "La Scena" gazduia spectacole ale trupelor amatoare o data de doua ori pe saptamana, mai apoi au urmat incepand din toamna anului 2003 sa aduca spectacole castigatoare la concursul HOP - Gala tanarului actor Mangalia. Odata cu trecere timpului a devenit un loc in care joaca profesionisti, actori cu notorietate. Zilele de spectacol sunt de Luni pana Vineri.

S-a format un departament teatral separat de restul Clubului care isi desfasoara activitatea la cel mai inalt nivel.

Transparenta actului decizional in conditiile legii:

"La Scena" afiseaza intotdeauna toate preturile si modficarile aferente fara TVA si cu TVA dupa caz, atat in latura teatrala cat si in cea a Restaurantului.

Biletele se vand cu rezervare sua in functie de momentul sosirii, nu se fac favoruri.

Experienta semnificativa:

Datorita faptului ca "La Scena" tinde sa devina cel mai atractiv punct cultural in segmentul Club - Restaurant coopteaza profesionisti in domeniul PR, iar pe scena teatrului - pod aduce nume sonore : Dana Voicu, Mirela Zeta etc.

COMPETENTA / ABILITATILE PERSONALULUI:

Nivel corespunzator de calificare profesionala:

"La Scena" a creat un mediu de lucru profesionist pentru angajatii sai, punand accent pe inovatie, munca in echipa si imbunatatirea continua a cunostintelor, in conformitate cu standardele profesionale.

Profesionalism ridicat in exercitarea atributiilor:

"La Scena" este nou renovata, dispune de aer conditionat in sala de spectacol, gradene, cabina pentru actori.

Mixerele pentru sunet si lumini sunt de ultima generatie.

IMPLICAREA IN SOCIETATE/ RELATII CU COMUNITATEA:

Participarea la actiuni umanitare:

" La Scena" gazduieste Duminica dimineata spectacole pentru copii cu dizabilitati.

Se implica in actiuni initiatee de "Salvati copii" punand la dispozitie atat localul cat si personalul.

Sprijinirea unor activitati mestesugaresti:

Noul proiect Vintage pe care il gazduieste de doua ori pe luna presupune lansarea unor noi brand-uri handmade si vintage a tinerilor artisti de azi mstesugarii de maine.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.