Creeaza.com - informatii profesionale despre


Evidentiem nevoile sociale din educatie - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » marketing
Construirea de logotipuri

Construirea de logotipuri


Construirea de logotipuri

Pentru un cabinet stomatologic


Open wide - deschide larg, in limba engleza, sintagma consacrata a dentistilor. Dantura perfecta sugereaza ca vizitele dese la cabinetul stomatologic formeaza si mentin dentitia, iar vederea din partea interioara a cavitatii bucale personalizeaza mesajul.

Pentru un magazin de antichitati


Numele - substantiv comun - poate fi numele unei femei, insa asocierea dintre nume si sarpele personificat clarifica semnificatia numelui. Simbolul grafic utilizat in acest logotip este unul tipic mayas - reprezinta sarpele intelepciunii si una dintre cele mai puternice divinitati ale mayasilor.

Pentru o apa plata/minerala


Essence, pentru ca apa este esenta tuturor fiintelor de pe pamant. Culoarea albastra predominanta si forma evidenta a undelor acvatice din fundalul grafemelor fac eviddent faptul ca est vorba de o apa.Pentru un magazin de bijuterii


A existat o vreme in istorie cand bijuteriile erau rezervate strict paturilor sociale superioare. Culoarea rosu este, inca din vremea Imperiului Roman, culoarea nobletii. Iar coroana stilizata indica, fara indoiala, caracterul regal si exclusivist.

Pentru o gradinita pentru copii


Litttleland - taramul celor mici, unde copii se bucura, in mijlocul naturii - firele de iarba arata asta - , de cea mai frumoasa perioada din viata lor.

Pentru un club de dans sportiv


Spanish Line este o figura caracteristica dansului sportiv. Iar pentru necunoscatorii, dansatorii stilizati arata tipul de activitate al clubului.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.