Creeaza.com - informatii profesionale despre


Evidentiem nevoile sociale din educatie - Referate profesionale unice
Acasa » scoala » marketing
Planificarea cercetarii de mystery shopping

Planificarea cercetarii de mystery shopping


Planificarea cercetarii de mystery shopping

Pentru fiecare restaurant trebuie realizata o cercetare pe luna, pe parcursul unui an. Acest lucru ar trebui sa asigure necesarul de informatii in ceea ce priveste punctul de vedere al clientului referitor la performanta calitatii produselor, serviciilor si a curateniei.

In cadrul cercetarii au fost selectionate 17 restaurante Mc.Donald's din Bucuresti, acestea avand locatia : Mc. Donald's Brancoveanu, Bucur Obor, Mc.Donald's Central, Colentina, Dristor, Electroaparataj, Gara de Nord, Morarilor, Carrefour Orhideea, Otopeni, Pacii, Prisma, Rahova, Romana, Unirea, Unirea pasaj metrou si Virtutii.

Aceste 17 restaurante au fost evaluate in cadrul aceleiasi luni, luna aprilie a anului curent.

Zilele saptamanii si orele in care a fost realizata evaluarea difera de la zile ale saptamanii in afara week-end-ului si evaluari realizate in zilele de week-end, orele fiind de asemenea variabile de la un moment al zilei la altul, pentru a acoperi cat mai bine toate perioadele saptamanii, cat si cele orare, pentru a oferi un plus de calitate datelor.Restaurantele au fost evaluate pe cele 2 parti componente ale acestora, luate ca si parti distincte: drive thru si dine in .

Toate cele 17 restaurante au fost evaluate in cadrul dine in, iar cele care sunt dotate si cu drive thru au fost evaluate si din aceasta perspectiva. In cadrul acestor 10 restaurante care au fost evaluate pe cele doua componente, prima evaluare s-a facut la drive thru, pentru a mentine anonimatul clientului misterios, in cazul in care ar putea fi recunoscut de vreunul dintre angajati.

Printre cele 10 restaurante care au fost evaluate la drive thru se numara: Mc.Donald's Brancoveanu, Mc.Donald's Colentina, Dristor, Mc.Donald's Electroaparataj, Morarilor, Otopeni, Pacii, Prisma, Rahova si Mc.Donald's Virtutii.

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.