Creeaza.com - informatii profesionale despre


Evidentiem nevoile sociale din educatie - Referate profesionale unice
Acasa » afaceri » transporturi
Solutie de acord documentul (DAU)

Solutie de acord documentul (DAU)Cuprins
1. INTRODUCERE 4
1,1 DOCUMENT OBIECTIV 4
1,2 audienta 4
1,3 GLOSAR 4
2. CONTEXT 5
3. PRIVIRE GENERALA ASUPRA ACTUALITATEA PROCESUL 5
PRINCIPALELE PROBLEME OPERATIONALE / FOCUS punctele 6
4. IDENTIFICAREA decalaje, cerintele si ABORDAREA 6
SPECIFICATII GENERALE CERERE 7
5. CERERE (FURNIZORII INPUT parti daca este necesar) - Specificatii SI STRUCTURA 7
5,1 LOG-IN SI PRIMA PAGINA 7
NOU 5,2 MARFA 9
5,3 STOCURI SFATURI MODULES 10
5.3.1 stocul central 10
5.3.2 PAXD (B) 12
5.3.3 BBXD 14
5,4 LIVRARE WINDOW SELECTIE MODULUL 16
5,5 modifica sau Sterge Incarca 18
6.
MGL si de angajament SUPORT 20
7. Apendicele 201. Introducere

1,1 Document Obiectiv

Solutie de acord documentul (DAU) este proiectat pentru a descrie logistica solutie sa convenit cu clientul, astfel incat DHL - Delamode lui, si reprezentantii clientului va avea o comuna si o intelegere clara a, si de acord cu privire la solutia care va fi pus in aplicare in MGL operatiuni in Romania, exploatate de catre DHL Delamode. Completat DAU document descrie convenit de comun acord solutia si toate evolutiile care sunt necesare pentru a opera aceasta solutie.

O Solutie de acord semnat impreuna cu documentul (daca este cazul) a aprobat / Modificare semnat Cerere de Formulare (CRF) final completa specificatiile din solutia care vor fi dezvoltate si puse in aplicare. Prin urmare, ar trebui sa DAU fi, de asemenea, coroborat cu toate CRFs aprobat.

1,2 Audienta
Acest document este de a fi distribuite persoanelor mentionate in listele de distributie si aprobarea de mai sus.

Acest document este confidential pentru MGL implicate si reprezentanti ai DHL Delamode numai.


1,3 Glosar
Acronim de afaceri pe termen Definitie
3 PL terta parte logistic Furnizorul de furnizor de servicii logistice
C / D Cruce de andocare locatie
CET Central European Time Timp in Europa Centrala (intre Tarile de Jos) = GMT + 1 ora
Cerere Formular de CRF Modificare Modificare document de control aplicate in termen de SIM
CS stocul central stoc stocate in depozit
ETA ora de sosire estimata
UE Uniunea Europeana
FTL Full Truck Load
Greenwich Mean Time GMT
IT Tehnologia Informatiei
KPI cheie Indicator de performanta
LDD logistic de date Baza de date din partea WBT
LMS Label Sistem de Management al Clientului WMS sistem (orientate spre vanzari)
Cursuri de Logistic Service Provider
LTL Mai putin de Truckload
PO o comanda de achizitionare
POD Dovada de livrare
RDD Discuta la Data de livrare
Discuta la RDT Timpul de livrare
RFC Cerere de schimbare procedura de autorizare pentru a modifica domeniul de aplicare al proiectului
DAU Solutie de acord documentul Acest document
SSD Solutie Specificatii Document
WBT Rezervare Instrumentul de Web Based Application, care este descris in acest document
Wh Warehouse
WMS Warehouse Management System

2. Fond

DHL Delamode opereaza un depozit pentru MGL ambiant (Metro Group Logistics) din Bucuresti, Romania. De afaceri consta intr-o operatiune de trans-de andocare cu un grad ridicat de cantitatile produse, stocul de depozitare standard de a alege si de proces.
In prezent, MGL prevede mijlocul lunii pe termen lung (lunar-anual) previziunile de bunuri doar pe punctul de a sosi; detalierea pe termen scurt (saptamanal-lunar) pentru containere de peste (depozitate stoc). Exista, de asemenea, perioada de prognoza cu privire la eco de andocare volume, dar fara informatii exacte despre volume (si lor pauza de magazin) din stoc pe drum provenind de la furnizori sa treaca de andocare platforma. Din cauza problemelor serioase cu volumul zilnic de planificare, exploatarea este in prezent se confrunta cu probleme in procesul de planificare si de platforma, insuficient planificate pentru camioane magazin livrarilor si, prin urmare, satisfacatoare nu ar putea indeplini serviciul pentru MGL.
In scopul de a crea mai precis sistem de prognoza, avem nevoie de furnizori pentru a oferi acest tip de informatii direct de la DHL Delamode. S-a convenit intre Delamode si MGL DHL DHL, care se va dezvolta pe baza de rezervare instrument de web (WBT) pentru acest scop (sau existente, ofera o cerere, daca o astfel de dispozitie). Aceasta aplicatie are nevoie pentru a permite tuturor furnizorilor-in-timp, introduceti cantitatea si volume de incoming stoc impartite pe magazinul sau un element, timp de livrare si rezervati sfatuiti de slot pentru transport. MGL angajamentul de a sprijini aceasta activitate pe partea lor este esentiala pentru utilizarea cu succes a WBT. MGL va comunica aceasta schimbare de inbound proces pentru a tuturor furnizorilor si sa se asigure ca furnizorii vor accepta aceasta modificare si adera la noua procedura.

Caiet de sarcini detaliate de aplicare parti de intrare in cazul in care se cere de la furnizori sunt descrise in urmatoarele capitole.
 
3. Privire de ansamblu asupra procesului de curent

Incearca schema de mai sus pentru a reflecta lipsa de vizibilitate curenta in sistem de informare in amonte de lantul, care a impactului asupra procesului de planificare in DHL platforma, ambele inbound si outbound.

In prezent, MGL (Metro Group Logistics) livrarile la mijlocul lunii pe termen lung (pe luna-anul) previziunile de intrare a marfurilor; doar detalierea pe termen scurt (saptamanal-lunar) pentru containere de peste.

De afaceri este, in principal, o cruce de andocare-operatie cu un grad ridicat de cantitatile produse si unele standard, procesul de a alege. Crucea de andocare bunurile sosesc in cutii si paleti, este de origine UE, cat si non-UE. Stocul central (marfurilor depozitate) sosesc in containere de incarcare de peste ca pierde sau camioane de la UE / non-UE.

Pe timp si precise informatii despre primirea de camioane si containere este cheia pentru a sprijini procesul de planificare atat inbound (parghie de functionare si de atenuare a decalajului estimativ), precum si outbound proces (camion operationale si de planificare a resurselor).

Principalele probleme operationale / se concentreze puncte

Aceste probleme operationale (enumerate mai jos) cu privire la procedurile de inbound si outbound se confrunta zilnic. Avem de a imbunatati in urmatoarele domenii, pentru a face fata cerintelor atat MGL de afaceri actuale si viitoare.

1. Nr vizibilitatea pe punctul de a sosi stoc (in principal de andocare cruce) - aceasta este principala problema, ulterior, provocand altora.
2. Imposibil de curte de control / bay capacitate de planificare - nu exista informatii despre numarul de camioane si programul lor de sosire estimat. De asemenea, cauzele congestiilor in curte si prea lunga perioada de asteptare.
3. Nu se poate face buna de planificare a resurselor (inbound, crucea de andocare) - nu exista informatii despre numarul de paleti / volum pentru a fi descarcate, stocate si culese de pe cruce andocat zilnic; afecteaza negativ complet al livrarile expediate.
4. Nu se poate face exacte capacitate de transport de planificare - nu exista informatii exacte despre nu
numarul de paleti de a fi emis pentru fiecare destinatie (depozitul)  suficienta capacitate de camion in regim, nu optimizate multi-picaturi planificate.


4. Identificarea Goluri, Cerinte si abordare

In scopul de a rezolva problemele mentionate mai sus, avem nevoie de a avea vizibilitate completa a stocului pe punctul de a sosi o zi in avans. Cand vom realiza acest lucru este necesar in detaliu (pe paleti Store), atunci ne putem legate de zonele de control - descarcare program, de planificare a resurselor de transport si de capacitatea de planificare. Ulterior, pe care ar trebui sa fie capabili de a monitoriza performanta de livrare a furnizorilor de transport si de performanta.

De lacune in procesul actual este in dobandirea de informatii despre primirea de stoc si in urma activitatilor de planificare. Pentru a inchide lacune in procesul de care avem nevoie pentru a dezvolta o aplicatie care ofera un mediu de colectare si de functionalitati toate informatiile necesare, programarea inbound si consolidare a rapoartelor de iesire.

In urma procesului de noua imagine ilustreaza umplute cu golul de noi cereri

General aplicarea specificatiilor

1. Accesibila prin Internet
2. Simplu si usor de utilizare (user friendly)
3. Limba utilizata in aplicare - engleza si romana
4. Bazat pe tipul de incarcare (PAXD, BBXD, CS) furnizorii sunt obligati sa-cheie in informatii de baza despre incarcare (de exemplu, volumul, numarul de paleti, destinatia finala, etc)
5. Ofera rezervari instrument pentru inbound (oferite de furnizori sunt disponibile pentru descarcare de ori carte; cut-off ori se aplica)
6. Magazine date despre incarca sfatuiti de catre furnizori
7. Legat cu WMS (in prezent LMS) (PO, BBXD pentru distributie)
8. Aplicarea consolideaza datele introduse de catre furnizori si ofera rapoarte de la DHL-D exploatarea

5. De aplicatie (in cazul in care furnizorii de piese de intrare este necesar) - caiet de sarcini si a structurii

Pentru nostru descriere a WBT ne vom referi la module functionale pentru a unitatilor de aplicare, care ne ajuta pentru a structurii de descriere a functionalitatilor specifice care sunt necesare. Dupa descrierea lor, este folosind bullet points pentru a face mai usor de citit si de inteles.


5,1 log-in si pagina de pornire
WBT va fi accesibila publicului pe internet
accesul este controlat de catre ID-ul de login si parola
Exista doua grupuri de
utilizatori de aplicare
Administratori (= DHL Delamode utilizatori)
Furnizori
de identificare a utilizatorului de grup se bazeaza pe ID-ul de
login
'Info Pagina' cu efective de informatii vor fi afisate la furnizorii
de succes timp dupa ce-si ofera-le in orice reale de informatii care trebuie sa fie comunicate acestora.
Furnizorii au pentru a confirma citirea de
informatii inainte de a continua pe pagina (de exemplu prin apasarea butonului)
Furnizori vor fi oferite pentru a alege o actiune de care au nevoie:
Pentru a vizualiza sau edita contul lor de detalii (detalii de contact)
modifica sau sterge incarcare (vezi 5.5)
Creati o noua incarcare (vezi


5,2 New incarcare
Pentru orice noua incarcare, nu sunt parti comune pentru a fi in keyed / selectate de catre furnizor:

Platforma (site-ul) in cazul in care se duce la livrare - selectie din lista.
Tip de inbound - selectie din lista.
Noua primeste incarcare incarcare = ID unic de referinta (generate de WBT)
Exista trei 'stocul de
consiliere module' identificate acum; descrierea lor, este in urmatorul capitol, pentru fiecare modul.

5,3 Stoc sfaturi module
Pentru scopul acestui document noi numim 'sfaturi stoc module' module separate (aplicarea parti), care sunt specifice pentru fiecare tip de inbound.
In functionarea actuala am identificat 3 module diferite pentru a fi puse in aplicare. Regula de baza este ca o incarcare (camion) poate contine doar un singur tip de inbound, care se refera la un modul. Diferite tipuri de inbound nevoie de furnizori pentru a introduce diferite seturi de date (de exemplu, are nevoie de un numar de numai paleti, cutii de alta dimensiune si numarul lor; etc.) Toate modulele de utilizare liste comune definite de administratori (adica tip de camion). In cazul in care ar fi identificata nou tip de inbound in functionarea curenta sau in alta operatiune dispus de a utiliza acest nou modul de aplicare, atunci trebuie sa fie dezvoltate.

5.3.1 stocul central
Stocul central este standard inbound de bunuri care urmeaza sa fie stocate in depozit.
Informatiile colectate de la furnizori pentru acest modul este:
Tip de
vehicul - selectarea din lista.
tip de stock - selectarea din lista;
selectie a stocului de grup pentru a fi validat cu platforma selectate
Incarca detalii
Tip de o palet (selectare din lista)
o Numarul de paleti sau vrac pentru incarcare (identificate de catre selectate tip de palet) volum total
Noua linie sau pot fi adaugate - adica pentru alt tip de palet la bord
Cand introducere a datelor este confirmat, completat, timpul necesar
pentru descarcare se calculeaza prin aplicarea

5.3.2 PAXD (B)
PAXD - pre-alocate cruce de andocare si paleti PAXD-B - pre-alocate Masina de cutii de andocare (collies) sunt unul dintre tipurile de livrare inbound. PAXD si PAXD-B, pot fi amestecate in aceeasi incarcatura; fiecare tip diferit de informatii necesita a fi colectate.
Informatiile colectate de la furnizori pentru acest modul este:
Tip de vehicul - selectarea din lista;
tip de stock - selectarea din lista; selectie a stocului de grup pentru a fi validat cu platforma selectate
de incarcare continut detalii:

sau se pastra numarul (de tip sau in selectati din lista; validate cu lista de magazine definite)
Selectarea sau intre PAXD si PAXD-B
Bazat pe o selectie specifice de date va fi necesara
sau PAXD
Tip de palet - selectie din lista de
Numarul de paleti
sau PAXD-B
Numarul de collies
dimensiuni (W x D x H) Collies
Noua linie sau pot fi adaugate - adica pentru urmatoarea magazin de alt tip
Cand introducere a datelor este confirmat, completat, timpul necesar
pentru descarcare se calculeaza prin aplicarea

BBXD - pauza cruce masiva de andocare. Palletized bunuri care este imediat preluat de magazine bazate pe impartite in scopul de LMS.
Informatiile colectate de la furnizori pentru acest modul este:
Tip de vehicul -
selectarea din lista;
tip de stock - selectarea din lista; lista de
selectare a unui stoc de grup pentru a fi validat cu platforma selectate
Numarul total de paleti in transportul
de incarcare continut detalii

Selectati o Po - selectie din lista; lista de PO ce urmeaza a fi obtinute de la LMS;
Introduceti sau numar de articol sau selectati-l din lista; lista este parte a logistic de date baza de date
O baza de date a datelor Logistica (LDD) este o simpla baza de date de articole si dimensiunile lor. LDD WBT este parte a cererii. Scopul LDD avand in aplicare de furnizori este de a ajuta si a le oferi posibilitatea de a se refera la articole pentru care au deja furnizate detalii in trecut. In prezent aceasta baza de date este utilizat numai in modul BBXD, dar in general (in viitor) pot fi folosite in alte / module noi, daca este necesar.
o In caz de articol nu exista intrarea de detalii articol trebuie sa fie efectuata de catre furnizor
sau introdus datele pentru a fi adaugate in baza de date a datelor Logistica
Date solicitate sau pentru fiecare articol:
numar de articol
art nume / descriere Dimensiuni (LxAxI)
o In caz de articol exista in baza de date, toate datele sunt prezentate
O data poate fi modificat / rescris (cu exceptia articol nu)
o Confirmarea articol datelor este necesara in fiecare caz (noi si existente articol)
Cantitatea totala sau pe articol
Noua linie sau pot fi adaugate - adica pentru next article
Cand introducere a datelor este confirmat,
completat, timpul necesar pentru descarcare se calculeaza prin aplicarea
Pentru a evita timp de cheltuieli inutile, completarea datelor de catre furnizorii de aceasta optiune ar trebui sa fie disponibile
Furnizor sau cheile in PO
Bazat pe o organizatie de comanda este afisata (ca in LMS), care dau lista de articole
Furnizor sau va ajusta in functie de cantitatile de realitate

5,4 fereastra de selectie modul de livrare

Una dintre functiile aplicatiei este instrumentul de management furnizarea de control de inbound si capacitatea de planificare orara.
Timpul necesar pentru descarcare se calculeaza in fiecare stoc de consiliere modul separat (a se vedea 5,3.). Calculul de timpul necesar pentru a descarcare, pentru a reflecta zilnic antrepozit capacitatea de descarcare si nu poate provoca nici de reduceri.
Rezervare a slot de timp:
furnizor preferat de livrare selecteaza data
Disponibil timeslots sunt oferite de furnizor
(programul este pe platforma)
Bazat pe tip de camion, disponibile pentru a
fi filtrate bays
Disponibil timp sloturile sunt oferite de catre furnizori
- doar un numar limitat de optiuni vor fi oferite, pentru a simplifica procesul de rezervare si de gradul de utilizare a optimiza programul.
Dupa
confirmare de timp selectate de slot, declanseaza aplicarea trimiterea de e-mail de confirmare pentru a furnizorului si furnizorul este notificat de mesaj pe ecran ca rezervarea a fost de succes
destinatari adresa de e-mail este
definita in contul furnizorului, detalii (furnizor ofera detalii de contact lor in aplicare prin completarea formular simplu)
e-mail de confirmare va avea
doua parti
primul rand pentru a fi definite de catre administrator (de ex
depozit adresa completa)
In al doilea rand de confirmare va fi de
incarcare de date si in regim fereastra:
sau ID-ul de incarcare
Tip de vehicul sau
sau grup de Stoc
o platforma
Platforma sau detalii (adresa, instruire, etc)
de incarcare sau de continut informatii
o data si timp in regim fereastra
Re-directie inapoi la pagina de pornire

5,5 modifica sau sterge incarcare
Nu trebuie sa fie o optiune de a modifica sau sterge incarca. Acest modul poate fi de asemenea utilizat pentru a vedea in regim incarca.
De incarcare poate fi:
aratat pe calendar Vezi
(furnizor poate vedea calendarul ca-tabel indicand in regim incarca)
de
incarcare pot fi selectate pentru actiuni suplimentare (modificarea), taiate, daca timp de pre-consilierea nu a trecut inca
de incarcare poate fi sters
de incarcare pot fi modificate - toate datele care ar putea fi schimbata in afara de tipul de incarcare (pentru a stocului de consultanta in acelasi modul este utilizat), in cazul in care tipul de incarcare trebuie sa fie schimbat, incarcare trebuie sa fie sterse, iar cel nou creat. New slot de timp de calcul trebuie sa fie facut si ora curenta de slot valida cu rezultat nou. Daca este nevoie de timp mai scurte, timpul alocat va fi scurtat doar. Daca este nevoie de timp mai lung, furnizorul se va cere sa rezervati un alt timp.
Numai schimba data de livrare si de timp pot fi necesare.
e-mail de
confirmare cu modificari ar trebui sa fie trimis la furnizor (aceeasi logica ca pentru noi incarcare de confirmare)

. MGL sprijin

MGL sprijinul procesului de noi (de aprobare a acestui document) este esentiala pentru a se asigura ca solutia propusa va fi pus in aplicare si folosite in totalitate dupa cum a fost destinate, de acord si descrise mai sus.
Principalele puncte au fost MGL sprijinul va fi:

Aprobarea procesului de noi (incoming stoc consilierea prin WBT)
Aprobarea
procesului legate de furnizori 'de intrare, dupa cum este descris mai sus (ca furnizorii nu sunt implicate direct)
introducerea de noi pentru a procesa
toate furnizori; formarea si asistenta tehnica va fi asigurata prin DHL-D
Principala reguli si implicatiile procesului de noi:
Orice sau incarca sau cantitatile care nu au sfatuit pre-ar putea sa fie, prin intermediul WBT (acest lucru sa fie pus in aplicare dupa incepand perioada de timp si cand sa convenit de catre DHL-D si MGL)
Hold pana la proxima slot de descarcare sau de
refuzul de a debarca aceeasi zi, datorita capacitatii de a nu sunt disponibile;
descarcate, dar va fi procesata in stoc / expediate doua zi, datorita
capacitatii de transport motive (sosire pentru KPI de masurare va fi considerat ca data de expediere)
Furnizori sau nu poate cere sau pretinde a fi descarcate in termen in regim strict timp fereastra
Loads sau care ajung la timp (ca in regim prin intermediul WBT) va avea prima prioritate pe bay de a debarca
furnizori urmati nou proces
Asigurati-va
un
Figura escaladarea ca punct (in caz de probleme cu furnizorii aderarea la proces)

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.