Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » familie » pescuit
Bombix artificiala

Bombix artificiala


Bombix artificiala

Mic, compact, grele! Cele mai bune momeli este artificiala Bombix poate, de asemenea, de peste, in lac sau valea raului la distante de stele. Cele mai multe sunt utilizate de catre trotaioli calit de la 4 cm, la aproximativ 10 de grame si usor mai mare de 6 cm, pentru aproximativ 14 gr. Dupa ce sigilate in apa chiuvete scintilatia si orbi producatoare de vibratii, care atrag pastravul si cleanul.Am ideea de a reproduce o atunci cand am vazut potentialul lui de la raliu ADS Bagno di Romagna.

Deseori, in zonele montane pe care am participa, in vara, pastravi sunt foarte suspecte si ele insele doar de imitatii de cauciuc moale sau minnows mici, medii si mici, de pana la 5 cm. In 2005, am avut niste pastrav bune realizari, in unele lacuri cu apa limpede si uneori sunt in masura sa insele bombix salmonide, cu o de 6 cm De multe ori, cu toate acestea, a fost prea grea si dramatic, cu rezultat faptul ca in apa foarte clar pentru a obtine efectul vizavi de pastrav a condus o fins ridicat J ? A fost de ajuns, apoi de a lansa o plevusca de 3 cm, pentru a trezi interesul (chiar acum), dar cu handicapul pe care le-ar putea sa nu imitatii, uneori, cand ajungeti in punctul de pescuit dorit: prea usoare si scufundarea lopata limitele de penetrare a acestora s - de aer apoi am nevoie de un pic artificiala, aerodinamic si discret lanciabile.

Prima incercare a fost un tip dragut satisfacatoare mult de 4 cm, dar acum se bazeaza in caseta de Umberto - Red Shark A fost vopsite cu culori acrilice, aici este:

De data asta am vrut sa fac ceva mai rafinate, folosind folie (pentru a face cea mai de flash-uri de IT) si de adaptare a carlig inel de coada pentru a fi utilizate cu un singur. Avand un sfat de la modul in care l-am sunat Rally ultima ADS-am redenumit Bombis PICULA (motivul pentru care am sa va spun in privat ) doar sa-i dea o personalitate pic '.

E 'in Samba si BALSA ca si originalul pentru simplul fapt ca lemnul prima este usor mai rezistent. Tineti minte ca artificiale noastre pot lovi de multe ori pietre pe fund, crashing pe roci outcropping si apoi distrus in cel mai scurt timp.

Asa ca haideti sa

Materialele:

Lemn samba / Obeche

Din sarma de otel 0.80 mm

Smirghel 80 si 120

Cutter / Tagliabalsa o lama de larga

Ac-nas cleste

Trancino

Minitrapano Dremel sau similare cu fresette.

Vice-Bench

De fier Hacksaw

Firului de plumb 4 mm

Cianoacrilat clei (Super Attak Bostik sau similare)

Chit pentru lucratorii din marmura sau, alternativ, ambele cu doua componente de umplere pentru lemn (celuloza + catalizator separat)

Cutii de acril

Foita pentru produse alimentare

Glue Vinavil

Parchet vitrificarea

Realizare meu este de 4 cm, la aproximativ 10 de grame asa ca am taiat un pic de Samba in felul urmator:

Doua lovituri de cutit de a sublinia forma de hartie abraziva si apoi de munca de la 80 pana cand veti obtine o forma vag asemanator unei plevusca:

Fara acest clipping aproximativ 3,5 cm de sarma de plumb 4 mm. Aplatiza usor cu un ciocan ea, doar pentru a avea 2 Side feluri de mancare:

In acest moment am pus plevusca in prindere (nu pentru a strange peste ochi, deoarece Samba nu este foarte rezistent de lemn) si de 5 mm, fresetta Creo canal care va fi inchirierea de plumb. Odata ce aveti un groove mare, cu Jigsaw va face asta pentru bucla armura de otel.

Eu incerc sa explic cu un exemplu armura modul in care acestea ar trebui sa fie dispusa si plumb. Aici este o reprezentare aproximativa a sectiunea orizontala:

Dupa cum puteti vedea conduce trebuie sa ocupe pe jumatatea inferioara a artificiale.

Hai sa facem un test prin plasarea de plumb in apartamentul ei, partea ar trebui sa plat cu fata in jos, aici este un exemplu de sectiunea frontala:

, probabil, coada deborderà si capul, ne ajuta cu un cutter si a elimina excesul de pana la nivelul de lemn.

Si 'moment de armare. Personal, am simpatie putin pentru armura inchis, asa ca am facut deschisa (din fiecare curs este de libertatea de a utiliza sistemul de faptul ca mai mult place). Apoi am transformat coada de apel, astfel ca este orizontala. Avand in vedere dificultatea de multe ori se afla pentru a obtine persoanelor cu ochi carlige, in linie pentru minnows rezolva problema de baza.

Punerea totul, impreuna cu cateva picaturi de clei cianoacrilat si apoi totul cu masonii stuc de stuc.

Asteptati 15 minute (de data aceasta se intareste chit, dar este inca usor realizabil cu un cutter) si scoateti in exces. Ne aranja totul cu hartie abraziva de la

Acum vine partea cea mai grea si ca este de sosire!

Cele mai multe 'perfettini' poate sa te distrezi face o schita de branhii si gura. Suntem de lucru pe un bat foarte mici astfel incat sa fie atenti sa nu 'freca' cu manevrele prea indraznet! Am incercat-o dar am

Daca ati gasit din argint distribuitor vopsea acrilica le puteti folosi pentru fetele de munca dumneavoastra 'dumneavoastra'. Locul de munca ar putea ajunge aici cu doar un singur pas inapoi in alb-negru pe burta 2 ochi departe in 3D si de pescuit

Dar noi suntem nebuni si am groped cu folie si sa incerce sa faca 2 dreapta este o metoda de invatat de la prietenul meu Umberto (Sper sa nu ma intrebi drepturile ): aplica pe partile laterale ale bombix colegii dvs. un strat subtire de vinavil , taiat 2 benzi de aluminiu pentru alimente cu o multime de rabdare si sa adere la organismul de peste si neincretita.

Orice ridurile turtit, cu partea din spate a unghiilor, incercati sa se potriveasca cu unirea dungi pe burta lui si inapoi.

Asteptati si frau liber imaginatiei, ca intotdeauna, de culoare!

Sincer, pentru pescuit pe apa foarte clar, eu merg cu ochii inchisi pe culorile acestor alimente si apoi a reveni la negru pe spate si burta alb.

Pentru a accentua chix burta in faza de recuperare inelul din gura in jos mai bine decat ceea ce ne-ar face pentru o plevusca 'normale' un pic asa cum se intampla pentru pescuit WTD artificiale.

Odata ce vopsea uscate cufunda creatura noastre in vitrificare, Let's 3 / 4 DIVES la o distanta de o ora.

Finalizarea procesului cu un carlig de dimensiune corespunzatoare, prin intermediul catarama si C & R si de a difuza mai mare respect pentru peste!

Politica de confidentialitate


creeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.