Creeaza.com - informatii profesionale despre


Simplitatea lucrurilor complicate - Referate profesionale unice
Acasa » afaceri » comert
IDENTIFICARE UNUI AGENT ECONOMIC CARE PRESTEAZA SERVICII DE TRAINING SI EVALUAREA ACESTUIA IN BAZA UNEI METODOLOGII PROPRII

IDENTIFICARE UNUI AGENT ECONOMIC CARE PRESTEAZA SERVICII DE TRAINING SI EVALUAREA ACESTUIA IN BAZA UNEI METODOLOGII PROPRII
IDENTIFICARE UNUI AGENT ECONOMIC CARE PRESTEAZA SERVICII DE TRAINING SI EVALUAREA ACESTUIA IN BAZA UNEI METODOLOGII PROPRII

Pentru a evalua calitatea serviciilor de training am ales spre analiza compania AxA Consulting din Bucuresti. Vom incerca sa facem o analiza completa a acestei companii si a serviciilor pe care le ofera plecand de la imaginea companiei pe piata serviciilor de training, domeniul de activitate, programele de pregatire si cursurile pe care le ofera si terminand cu portofoliul. In aceasta analiza vom aplica atat criteriile de evaluare mentionate in capitolul 4 care au la baza precizarile actelor normative referitoare la aceste servicii, cat si criterii utilizate de firmele care apeleaza la programele de training, de furnizorii de training si chiar de participantii la astfel de programe.

AxA Consulting este o companie de training si consultanta mica, dar bine cunoscuta, cu sediul in Bucuresti. Scopul principal este de a facilita, la o calitate inalta, sesiuni de training ce dezvolta abilitati necesare angajatilor companiilor client. Programele oferite variaza de la dezvoltarea abilitatilor manageriale (ex. leadership, negocieri, construirea si gestionarea echipei, management performant), pana la programe functionale (ex. tehnici de vanzari, marketing, serviciul catre client) si programe de dezvoltare personala (ex. managementul timpului, abilitati de comunicare, prezentari de succes, inteligenta emotionala).AxA Consulting, se caracterizeaza prin creativitate si umor, pragmatism; inovatie; calitate; flexibilitate.

Printre cursurile livrate de echipa AxA Consulting se numara: inteligenta emotionala; people in Focus; comunicare eficienta; asertivitate; prezentari de success; gestionarea stresului; managerul ca trainer; vanzari de success; tehnici de negociere; serviciul catre client ; vanzari prin telefon; managementul fortei de vanzari; managementul conflictelor; team building; leadership; managementul timpului; managementul proiectelor; marketing & branding; managementul performantelor; centre de evaluare; planificare & organizare.

Aplicand criteriile de evaluare bazate pe Ordonanta de Guvern nr. 129 din 08/31/2000 privind formarea profesionala a adultilor, putem trage urmatoarele concluzii: AxA Consulting construieste si livreaza programe variate de la dezvoltarea abilitatilor manageriale pana la programe functionale si programe de dezvoltare personala fiind specializati in adaptarea acestora la nevoile fiecarui client in parte. Toate programele de training dezvoltate de AxA Consulting sunt adaptate la nevoile companiei client astfel incat serviciile oferite sa fie parte integranta a strategiei de afaceri si a realitatilor de zi cu zi; practicile de lucru impreuna cu informatiile caracteristice industriei.

Pentru efectuarea unui program de training, o companie trebuie sa urmareasca anumite criterii de baza:

analizarea nevoilor de training ale companiei;

selectarea unor furnizor de servicii specializat pe nevoile identificate mai sus;

evaluarea trainer-ului atat din punct de vedere al calitatilor profesioanale, al experientei cat si al renumelui, inainte, pe parcursul si dupa terminarea training-ului;evaluarea modului de insusire a cunostintelor participantilor la training;

observarea modului in care cunostintele si abilitatile dezvoltate de participanti se regasesc in activitatile lor ulterioare in cadrul companiei.

Urmarind aceste criterii putem afirma ca abordarea companiei AxA include identificarea si analiza nevoilor de training, care poate varia de la studii aprofundate pana la interviuri personale pentru un grup restrans de subiecti. Toti participantii completeaza un chestionar inainte de curs care perminte trainerilor sa se asigure ca programul ce urmeaza a fi livrat va satisface asteptarile cursantilor. Ca urmare a analizei nevoilor de training, sunt stabilite impreuna cu reprezentantii companiei client obiectivele de atins, subiectele si metodele ce vor fi abordate pe parcursul programului. Toate materialele, jocurile de training si exercitiile sunt pregatite pe baza unor exemple reale, construind scenarii adecvate domeniului si industriei din care provin participantii.

Metodele de livrare combina intr-o maniera bine echilibrata prezentarea conceptelor cu studii de caz, sesiuni de brainstorming, jocuri de training, prezentari individuale, dezbateri, jocuri de rol, secvente video, autoevaluari. Cursantii sunt incurajati sa participe activ pe toata durata sesiunilor de training atat in grupe de lucru cat si individual. Pe parcursul fiecarui training participantii sunt sustinuti si motivati sa ofere feedback colegilor, iar trainerii le ofera sprijin sa isi imbunatateasca atat aceasta abilitate, cat si cea de comunicare si interrelationare. La finalul fiecarui program compania client primeste un raport scris cu informatii referitoare la desfasurarea cursurilor, implicarea si performantele participantilor precum si recomandari pentru planul de actiune post-training.


Politica de confidentialitatecreeaza logo.com Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate.
Toate documentele au caracter informativ cu scop educational.


Comentarii literare

ALEXANDRU LAPUSNEANUL COMENTARIUL NUVELEI
Amintiri din copilarie de Ion Creanga comentariu
Baltagul - Mihail Sadoveanu - comentariu
BASMUL POPULAR PRASLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR - comentariu

Personaje din literatura

Baltagul caracterizarea personajelor
Caracterizare Alexandru Lapusneanul
Caracterizarea lui Gavilescu
Caracterizarea personajelor negative din basmul

Tehnica si mecanica

Cuplaje - definitii. notatii. exemple. repere istorice.
Actionare macara
Reprezentarea si cotarea filetelor

Economie

Criza financiara forteaza grupurile din industria siderurgica sa-si reduca productia si sa amane investitii
Metode de evaluare bazate pe venituri (metode de evaluare financiare)
Indicatori Macroeconomici

Geografie

Turismul pe terra
Vulcanii Și mediul
Padurile pe terra si industrializarea lemnuluiComunicare unei societati comerciale (Organizatii comeciale interna/externa )
COMERCIANTII
PROCESUL DECIZIONAL DE CUMPARARE
SERVICIILE COMERCIALE
Baze de date in comertul electronic
Politica regionala
CONTRACTUL INTERNATIONAL DE CONCESIUNE EXCLUSIVA
Brief de creatie - Aplicatie asupra marcii Ursus la sticla de 1 litruTermeni si conditii
Contact
Creeaza si tu